Hjem » Klær & mote »  Brillefin hos Interoptik

Brillefin hos Interoptik

Interoptik er en av Norges ledende optikerkjeder med 72 butikker over hele landet. I Stavanger ble Interoptik Straen etablert i 2006 og våren 2018 åpnet Interoptik Kvadrat på Kvadrat i Sandnes. hos Interoptik kan du forvente meget høy faglig kompetanse og service. her får du den aller beste rådgivning og oppfølging når det gjelder øyehelse, syn og utseende.

Synet og øynene forandrer seg gjennom hele livet, og jevnlige synsundersøkelser er viktig for øyehelsen. Interoptik investerer hele tiden i ny teknologi slik at de kan tilby den mest avanserte synsundersøkelsen som finnes. En utvidet synsundersøkelse med Optomap hos Interoptik omfatter mer enn å finne hvilke styrker du trenger i dine briller eller dine kontaktlinser. Med Optomap blir det tatt et digitalt bilde av netthinnen. Bildet avdekker fire ganger mer enn et tradisjonelt netthinnekamera og viser nesten hele netthinnen i ett bilde. Interoptik tilbyr også E-Eye lysbehandling mot tørre øyne, dette er en ny type behandling utviklet i Frankrike som viser veldig gode resultater. I butikkene til Interoptik finner du et imponerende utvalg av briller fra kjente merkevarer som Emporio Armani, Gucci, Marc Jacobs, Oakley, Ørgreen, Chloé, Tom Ford og mange flere. Her får du profesjonelle og ærlige råd, man merker at man blir ivaretatt og at det er viktig at kunden føler seg vel. 
– Briller er gjerne noe man bruker store deler av dagen, da er det viktig å finne en brille som virkelig kler kunden, sier butikksjef Ragnhild Galtung.
Briller kan understreke både personlighet og stil, og Ragnhild forteller hva som er viktigst å tenke på når man skal velge innfatning:

1. HVILKEN ANSIKTSFORM HAR DU?

Riktig brillefasong er med på å balansere ansiktet og fremheve dine beste trekk. De fleste av oss kler mer enn bare én fasong.

2. HVILKE FARGER KLER DU?

Brillene trenger ikke ha svart eller brun ramme, når du velger farge på innfatningen bør du ta hensyn til hudtonen og øye- og hårfargen din.

3. HVILKEN LIVSSTIL HAR DU?

Brillene kan understreke hvem du er, både privat og på jobb. Det kan også være lurt å investere i flere brillepar, slik at du kan veksle mellom nøytrale briller på jobb og et sprekere par til fritid for eksempel. 

Rabatt på brille nr. 2

Man trenger ofte briller til ulike anledninger så hos Interoptik får man ALLTID 30% rabatt på brille og solbrille nr. 2. Solbriller med styrke er fornuftig å bruke på dager med mye sol. Bruker man progressive briller trenger man også ofte en lesebrille. Nytt er briller med livsstilsglass, dvs glass som er tilpasset din digitale hverdag og arbeid med pc på nært hold, slik at øynene blir mindre slitne. For å sikre den mest optimale øyehelsen og briller som virkelig fremhever og forsterker din personlighet kan du trygt ta turen innom Interoptik og deres fagfolk.

FAKTA: Interoptik

• Interoptik avdelinger Stavanger og Sandnes: 
- Straen, Lars Hertervigsgt. 5, Stavanger. Tlf. 51 91 66 66 
- Kvadrat, Gamle Stokkavei 1, Sandnes. Tlf. 51 11 60 06
• Webside: @interoptik.no
• Facebook: @Interoptik

Tekst & foto: Jannike Thomassen

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK