Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Blomstringstid for bryllup

Blomstringstid for bryllup

Belle Amie Brudesalong hyller kjærligheten!

Et bryllup er en feiring av kjærligheten, og markerer starten på noe nytt. Fra gammelt av var bryllupsdagen gjerne en tradisjonsrik begivenhet, mens det nå er mange måter å ivareta det formelle på, forteller Ellen Kristine Kraakenes ved Belle Amie Brudesalong. I år er det mange som gifter seg, og romantikken blomstrer som aldri før.

Belle Amie sine medarbeidere.

En drøm som blir virkelighet

Å plukke ut brudekjolen er en viktig del av forberedelsene til bryllupet, og å finne den perfekte kjolen kan være en drøm som blir virkelighet. Kraakenes sier at det er glede å kunne by på denne drømmen.
– Alle fortjener å glitre og skinne, ikke minst på bryllupsdagen sin, forteller hun. Hva bruden ønsker seg kan variere mellom flotte tyllkjoler, lekre smale silhuetter eller elegant vintage. Nå er det populært med lengre armer og mer stoff, da gjerne i stil med kjolene som Kate Middleton og prinsesse Madeleine bar på sin store dag. Dekorerte rygger og blonder er også mye å se.

Spennende tid

Kraakenes forteller at det er designmessig spennende tider. Selv drar hun mye til London, Roma, Amsterdam, Milano og Los Angeles for å holde seg oppdatert på trender. – I fjor var det mange som bestilte kjoler fra internett, og som kom til oss i siste liten fordi kjolen de hadde bestilt ikke passet eller var en stor skuffelse, forteller hun. Det anbefales å bestille time hos stylist, da det kan være stor hjelp å få av profesjonelle som kan fortelle hvilket snitt som er kledelig, i tillegg til at en får prøve på flere kjoler.
– Å velge kjole er som å velge kjæreste, forteller Kraakenes. Det handler om kjemi. Hun forteller at det er et rørende øyeblikk når bruden finner sin kjole.

Størst av alt er kjærligheten

Belle Amie Brudesalong startet opp i 1988 på Sotra. I 2008 flyttet de til store lokaler i Bergen sentrum, like bak politistasjonen. Salongen har erfarne stylister som alle vet hvor spennende og emosjonell tid det kan være for den kommende bruden. Kraakenes forteller at det er viktig å sette seg selv i fokus, lytte til sin indre stemme og velge ut fra hjertet. Det er mye glede og spenning rundt bryllup, og det er hyggelig å få være der for bruden, forteller hun. Uansett om dagen skal feires i Bergen by eller på en strand i Maldivene, kan Belle Amie sine ansatte hjelpe å finne den perfekte kjolen.

Tekst: Andrine Rygg | Foto: Belle Amie Brudesalong

Følg IN magasinet på Facebook