Hjem » Hjem & fritid »  Audi-drømmen

Audi-drømmen

Gumpens Auto Øst er Sørlandets mest moderne bilanlegg, og butikken leverer Audier skreddersydd etter kundens behov. 2015 blir et spennende år for butikken, med mange hete nyheter i vente!

Audi-forhandleren Gumpens Auto Øst holder til i store, moderne lokaler i Sørlandsparken. Dette er den første butikken bygget etter Audis nye standard, og reflekterer merket Audi og deres visjon gjennom design, innredning og tekniske løsninger. Butikken har totalt 48 ansatte som jobber for å gi kunden den opplevelsen man forventer å få hos en Audi-forhandler. 
– Audis visjon er å være «The number one premium brand». Det betyr at Audi skal være best i premium-segmentet – best på både salg, oppfølging og kundeservice. Fellesnevneren for våre kunder er at de er kvalitetsbevisste og litt over gjennomsnittet interesserte i bil, sier Lars Christian Austad og Finn Køber, selgere hos Gumpens Auto Øst.

Skreddersy din bil

Audi prøver hele tiden å overgå kundens krav og forventninger ved å ligge i front når det kommer til design og teknologi. Her kan man skreddersy bilen etter smak, ønsker og behov, og det finnes nesten ikke grenser for hva man kan få til. 
De ansatte hos Gumpens Auto Øst er sertifisert i regi av fabrikken i Tyskland for å inneha riktig faglig kompetanse, og selgerne her er rangert blant Norges beste Audi-selgere. 
– Selgerne våre brenner virkelig for sitt fag, sier Kjell Arvid Løyning, salgs- og markedssjef hos Gumpens Auto Øst.

Lekre Audi A3 e-tron

Et av butikkens høydepunkter i 2014 var lanseringen av A3 Sportback e-tron, som er blitt en gigantisk salgssuksess. Plug-in-hybriden ble lansert høsten 2014, og er allerede solgt i over 60 eksemplarer fra Gumpens Auto Øst.
Audi A3 Sportback e-tron byr på det beste fra to verdener; Siden den største delen av vår gjennomsnittlige kjøretid i døgnet sjelden overstiger 40 km, vil man stort sett kjøre elektrisk i hverdagen. Her kombinerer man elbilen og bensinbilens fordeler, uten å få med noen av ulempene. Dette betyr utslippsfri og økonomisk kjøring i hverdagen, uten den fryktede «rekkeviddeangsten». 
Nye Audi A3 e-tron kan kjøres inntil 50 km med ren elektrisk drift, deretter tar den moderne 1,4 liters bensinmotoren på 150 hestekrefter over, slik at du aldri trenger å være redd for å mangle rekkevidde på din bil. Bruker du de to motorene samtidig, gir el-motoren et ekstra skyv under akselerasjon. Sprinten fra 0 – 100 km/t går unna på 7,6 sekunder.

Mange Audi-nyheter

Året 2015 vil bli et meget spennende år i Audi-verdenen, blant annet med lansering av en helt ny Audi A4 og neste generasjon Audi Q7. Sistnevnte kommer allerede i mai. 
Med lanseringen av nye Audi Q7 har Audi tatt steget videre innen aluminiumsteknologi og motorinnovasjon. Audis kjempe-SUV er blitt hele 325 kg lettere. Dette gjør den bedre rustet – både mot konkurrenter og mot stadig strengere myndighetskrav. Bilen vil inneholde flere tekniske nyvinninger, som blant annet tilhengerassistent, firehjulsstyring, nye assistentsystemer og siste generasjon Audi Virtual cockpit. 
– Nye Audi Q7 vil også bli tilgjengelig som plug–in hybrid i løpet av året. Den vil da kombinere en 3 liter dieselmotor på 258 hestekrefter, med en elektrisk motor på 98 kw. Rekkevidden er anslått til 56 km med ren elektrisk drift, forteller Kjell Arvid.
– Denne bilen kommer garantert til å bli en salgssuksess!
Det kommer også andre hete nyheter utover året, som for eksempel den nye Audi TT Roadster, som regnes som en av bilverdens moderne legender. Tredje generasjon tar nå over arven, og med et distinkt design og dynamiske kjøreegenskaper, er dette en sportsbil for alle sansene. 
I tillegg til dette har Audi nettopp lansert en ny A6, ny A1 og ny Q3.

Gode salgstall

Gumpens Auto Øst solgte i 2014 om lag 700 nye og brukte biler. Markedsandelen for Audi i Vest Agder er dermed på 7%, mot 6% som er Audis målsetning.
– Vi er inne i tidenes lanseringsår for Audi. Det, i kombinasjon med meget gode salgstall, har gjort at vi i disse dager styrker Auditeamet med en ny selger. Han heter Tor Arne Myhra, og begynner hos oss i mai, forteller Kjell Arvid. 
– Med alle våre spennende nyheter håper vi på å selge over 360 nye og over 400 brukte biler i 2015. Dette vil løfte markedsandelen til over 8 %.

Tekst: Lina Grotmol | Foto: Jon-Petter Thorsen-Aptum & Gumpens Auto Audi/Audi

Følg IN magasinet på Facebook