Hjem » Mat & drikke »  Alt du trenger både til hverdag og fest på Bekkestua

Alt du trenger både til hverdag og fest på Bekkestua

Meny på Bekkestua Senter frister med velfylte ferskvaredisker og kunnskapsrike fagfolk, som står klare med gode råd og tips.

For alle som er glad i mat er denne butikken et skattekammer av en butikk både når det gjelder hverdagsmaten og festmenyen.

Fagkunnskap

Ferskvaresjef Thomas Olsen forteller at de fokuserer mye på fagkunnskap og at kundene alltid vil bli møtt av dyktige fagfolk som mer enn gjerne deler av sin kunnskap. Butikken kan skilte med en stor og velfylt ferskvareavdeling med et bredt utvalg av det du trenger uansett anledning. Med både heltids- og deltidsansatte har de til sammen ca. 50 ansatte. I ferskvaredisken har de blant annet en kokk og to butikkslaktere. Sammen med servicen de gir, forteller Olsen at denne fagkunnskapen er en av butikkens fremste konkurransefortrinn.

Service

– Vi har en helt enestående service her, sier Thomas.
– Det er helt sentralt for oss å kunne yte best mulig service. Før de store fest og selskapssesongene kommer det alltid inn folk som skal ha store selskaper, og som har null oversikt over hva de faktisk trenger av ingredienser og tilbehør. Her bidrar vi både med tips og veiledning. I tillegg er det alltid en glede å geleide slike stressede kunder mellom reolene, og hjelpe til med hele handlesisten om det er nødvendig.

Godt på grillen

Det er få ting som gir mer vår eller sommerfølelse enn grilling og de ivrigste tyvstartet allerede grillsesongen for flere uker siden. I ferskvaredisken finner du alt du trenger til grillmåltidet, og kanskje får du noen gode grilltips på kjøpet? For de seriøse biffentusiastene er det verdt å nevne at butikken alltid satser på å gode T-Bones og et pent utvalg med såkalt Dry-Aged kjøtt. I tillegg har Meny, Prima Jæren som fast leverandør av Angus-kjøtt. Angus-kjøttet har en fantastisk mørhet og marmorering i forhold til annet biffkjøtt og hever ethvert grillmåltid til en gourmet-opplevelse.

Fisk på grillen

– Det som er så flott med grill er at alt kan legges på grillen, forteller fiskeansvarlig Leander.
– Det er bare å spørre så bidrar vi gjerne med råd og veiledning, eller oppskrifter om man trenger det. Vi har et stort utvalg innen både kjøtt og fisk, med alt fra pølser og hamburgere til pulled pork og Menys egne barbecue-ribs og marinader. I tillegg har vi hjemmelagde potetsalater og coleslaw slik at du får et komplett grillmåltid det bare tar et kvarter å diske opp med hjemme. 
Sjømat er perfekt på grillen en varm sommerdag. Både steinbit, laks og uer egner seg svært godt til grillmåltidet. Eller hva med et deilig grillspyd med biter av fisk, scampi og ferske grønnsaker?

Ikke nødvendigvis dyrere

Mange tror at Meny er mye dyrere enn mange av de andre kjedene. Det er en sannhet med modifikasjoner forteller butikksjef Ingunn Bø.
– Det er jo nettopp det som er så fint med denne butikken. Det enorme utvalget! Her tilbyr vi kundene hele spekteret av varer. Fra First Price produkter til dyre og eksklusive varer. Du kan godt si at vi har noe for enhver mage og lommebok, sier Ingunn og ønsker nye og gamle kunder velkommen til en trivelig handel.

Fakta: Meny Bekkestua

Tekst & foto: Stein O Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook