Hjem >  Sommerens beinflørt?

Sommerens beinflørt?

Er du mellom 0 og 100 år? Da er mulighetene store for at du finner noe som sitter bra på foten hos en av skobutikkene i Byporten. I disse butikkene finner du alt fra det tradisjonelle og klassiske, til de aller siste trendene.

Hos Ecco finner du et bredt utvalg av sesongens sko, vesker og tilbehør til kvinner og menn. Andrea er spesielt begeistret for den nye modellen Ecco Mondial. En lekker sko i kalveskinn designet i skreddersøm, og beregnet for heldagsbruk. Mondial har blitt utstyrt med en ekstrasåle, som gjør den ekstra myk og komfortabel.

Chica kan tilby håndlagde sko og vesker som ingen andre i Norge har. Chica har alltid hatt fokus på å være annerledes og inspirerende, og har siden starten solgt produkter som butikken har vært alene om i Norge. Dersom du er lei av å gå i de samme skoene som alle andre, er dette rette butikken for deg. Nå om dagen selger Chica mange trendy platåsko og damemokasiner, og oppfordrer alle til å komme innom for å prøve.

Grændsens Skotøimagazin er en faghandelsbutikk med lang erfaring og god kunnskap om sko og skopleie. Utvalget er bredt, med et fantastisk tilbud til både dame og herre. Her finner du kjente internasjonale merkevarer som Adidas, Converse, Dr. Martens, Laura Bellariva og mange flere. I tillegg fører de et godt utvalg av vesker og accessoirer.

Lille Vinkel Sko er en selvstendig skobutikk og et spennende alternativ til de store skokjedene. Sindre hos Lille Vinkel Sko forteller oss at han har stor etterspørsel etter sportssandaler om dagen. Det er åpenbart slutt på den tiden da kundene nøyde seg med dårlig komfort på sandalene. Spesielt Birkenstock er kjent for å tilfredsstille krav til både design og komfort. Med maksimal støtte til fotsålen bidrar Birkenstock til en bedre holdning som avlaster leddene i hele kroppen. Sålen er en patentert konstruksjon som skal avlaste ledd og muskler så de får minst mulig belastning. Klar for en heftig beinflørt? Besøk sko-butikkene i Byporten Shopping.

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook