Hjem » Asker&Bærum »  Vollen marina & gjestehavn

Vollen marina & gjestehavn

Vollen Marina er en av Oslofjordens perler. Et besøk til Vollen bør være obligatorisk for alle som ferdes på fjorden i båt.

Den nye gjestehavnen hos Vollen Marina får 30 plasser, servicekontor og eget serveringssted.

Når du ankommer gjestehavnen, som førøvrig har et flott service-anlegg med toalett og dusj, kan du velge og vrake i tilbud for å skjemme bort både deg selv og båten din. Vollen sentrum ligger 2 min gange fra havnen. Sentrum er preget av sørlandsk trehusbebyggelse, og tilbyr spennende spesialbutikker, gallerier, gode cafeer og trange smug. Rett over bukta ligger en barnevennlig strand, og bak stranden ligger Oslofjordmuseet, som frister med spennende utstillinger og gode vafler. På bryggekanten ved drivstoffpumpene ligger bryggebutikken. Her finner du kioskvarer, båtutstyr, klær og masse annet. Går du rundt hjørnet finner du Oslofjorden Dykkesenter som tilbyr alt av utstyr og kurs. Er du på jakt etter ny båt kan du la deg friste av utstillingene til Vollen båtsenter og Fjordseiling Yachts, som selger henholdsvis Princess, og Seilbåter fra Hanse, Moody og Dehler. Og enten om du kjøper nytt eller allerede er båteier, tilbyr 

Marinaen løft av båter, stoffing, boblehavn, vinteropplag på land og alt av service på skrog og motor. Om du vil utforske skjærg-ården med vannscooter kan Asker vannscooter-utleie tilby 4 Seadoo Scootere.

Ny gjestehavn

Sommeren 2021 kommer det en ny gjestehavn hos Vollen Marina. Her blir det 30 plasser med servicekontor og serveringssted ute på gjestehavnen. Nede i bryggen vil det også være 6 dusjer og gjesterom, som besøkende kan kan bruke.

I Vollen finner du landets eneste børstevaskmaskin for båter!

Børstevaskmaskin for båter

I Vollen finner du landets eneste børstevaskmaskin for båter! Båten kjøres inn i maskinen og fortøyes. Børsteanlegget beveger seg langs og under skroget i retning akter. Før akterspeilet snus retningen på børsteanlegget og børstene returnerer til startpunktet. Hele prosessen tar 10 – 15 minutter. Båtvask reduserer eller forhindre bruken av miljøskadelig bunnstoff. Ved jevnlig vask av skroget gjennom sesongen vil skroget holdes rent. Mange båteiere som benytter skrogvaskeren har faktisk valgt å slutte med påføring av nytt bunnstoff!

FAKTA: Vollen Marina & Gjestehavn

• Tjenester: 
- Drivstoff - 24 timer hele året
- Bryggebutikk
- Kioskvarer
- Restaurant
- Båtsalg  
- Service
• Telefon: +47 401 41 040 
• Epost: post@vollen-marina.no 
 
Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook