Hjem » Oslo »  Velkommen til Villa von Krogh

Velkommen til Villa von Krogh

I åsen over Vollen med fantastisk utsikt over marinaen og fjorden finner vi Villa von Krogh. En fantastisk nyoppført villa der interiørkonsulent og interiørinfluenser Anine von Krogh bor sammen med mannen Fredrik, tre barn og en hund.

Anine von Krogh gir R.Bergersen sine varmeste anbefalinger.
Anine von Krogh gir R.Bergersen sine varmeste anbefalinger.

Villa von Krogh er også navnet på bloggen Anine startet i 2009. Siden den gang har hun etablert seg som en av våre mest kjente og populære interiørbloggere.

Et stort prosjekt

– For meg har dette vært selve drømmeprosjektet, forteller Anine.
– Jeg er selvsagt lidenskapelig opptatt av interiør. Slik har det alltid vært, og jeg føler meg veldig privilegert som har mulighet til å leve av det som interesserer meg aller mest. Dette husprosjektet har virkelig vært en læringsprosess for meg, og jeg har fått god innsikt i hva som kreves i forhold til å bygge et hjem fra a til å. Alle valgene, alle detaljene, samarbeidet med leverandører og håndverkere, og alle de andre tingene jeg hadde tenkt på før vi startet.

Gode samarbeidspartnere

– Er det en ting jeg har lært, så er det hvor avhengig man er av seriøse samarbeidspartnere. Der må jeg virkelig få lov til å trekke frem R.Bergersen, som har levert det meste av håndtak til dører, skuffer og skap.
Anine trekker spesielt frem det faktum at R.Bergersen gjennom hele prosjektet har kommet med gode tips og innspill når det kommer til alt av detaljer innen både dørmiljø, garderobe, bad og kjøkken. Selv om hun selvsagt har meninger om det aller meste når det gjelder innredning og design, så har det vært veldig stimulerende for henne å ha en god sparringpartner.

God kundeservice

– Jeg må også få rette en ekstra takk til Christina hos R.Bergersen. Hun har virkelig stått på for å velge rette produkter, og er en sann fornøyelse å samarbeide med. I dette husprosjektet har jeg jobbet med et utall leverandører og håndverkere. Noen av dem har vært strålende, mens andre har vært direkte skuffende. I så måte kan jeg ikke få fullrost R.Bergersen. En annen ting jeg må trekke frem i så måte er samarbeidet de har med EGE dører og Kvint fasade. Jeg har valgt ut håndtakene, og så har vi fått levert dørene hit med håndtakene ferdig montert. Alt til tiden og håndverksmessig perfekt utført.

Organiske former

– Det er selvsagt at Covid-perioden har bidratt til trendene vi ser nå, sier Anine.
– Når vi har vært så mye hjemme har vi på et vis forlatt det litt strenge utrykket som vi hadde tidligere med sorte kjøkken og harde kanter. Jeg ser helt klart at vi vil ha et mykere utrykk i form av varmere farger, der kos og hjemmehygge står sentralt. Det er jo naturlig at vi søker det ekte og jordnære, når tilværelsen er preget av uro og uforutsigbarhet. 
Hjemmet blir den arenaen der vi søker hygge, kos og tilhørighet, og det preger naturlig nok i stor grad våre valg av møbler, farger og materialer.
– De organiske formene og de myke fargene har vært stadig mer dominerende i det siste. Jeg har lagt merke til at svenskene omfavnet denne trenden allerede for en 3 – 4 år siden, men det er først nå den viser seg med full kraft her i landet.

Messing og gull

Et av de klareste trekkene Anine ser nå om dagen er det hun kaller en organisk stil, der bruken av varme toner er sentralt. Fargepaletten er preget av brunt og beige, gjerne kombinert med bruk av messing og gull eller stein og treverk. Dette er en trend som gir mange spennende muligheter, men Anine anbefaler ingen å følge denne trenden helt slavisk. Hun må stadig minne folk på viktigheten av å tenke selv.
– Skal hele familien trives i et hjem er det viktig at man tillater seg å hente inn elementer, farger eller kanskje en gjenstand eller et møbel som betyr ekstra mye for deg. Man må nemlig ikke å være interiørarkitekt for å lykkes med eget prosjekt. Skal man opprettholde gleden, kreativiteten og leken gjennom hele prosjektet er det viktig at din egen personlighet kommer til utrykk. Og bare for å understreke det en gang til; velg gode samarbeidspartnere!
Intet er så ødeleggende som å måtte forholde seg til dårlig kundeservice og håndverkere som aldri dukker opp.
– Derfor er det en glede at det finnes leverandører som R.Bergersen som både har strålende produkter og en helt enestående kundeservice. De har mine varmeste anbefalinger!

Fakta R. Bergersen

 • R.Bergersen er totalleverandør av interiørbeslag, låser og adgangskontroll. 
 • Du finner dem plassert på tre sentrale steder i Oslo
  - SOFIENBERG: Trondheimsveien 47, 0560 OSLO
  - SKØYEN: Harbitz Torg / Harbitzalleèn 19, 0275 Oslo
  - SINSEN: Sinsenveien 4, 0572 OSLO
 • Generelle henvendelser: post@rbergersen.no
 • Telefon: 22 04 07 50
 • Web: rbergersen.no
 • Facebook: @RBergersen
 • Instagram: @RBergersen

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Anine von Krogh & Kuzmina Svetlana
 

Følg IN magasinet på Facebook