Hjem » Asker&Bærum »  Velkommen til nye Specsavers på Bekkestua

Velkommen til nye Specsavers på Bekkestua

Å åpne på Bekkestua har vært en fryd forteller daglig leder Andrea til IN magasinets utsendte.

Marte, Signe, Andrea, Marlene og Noel ønsker alle hjertelig velkommen til Specsavers på Bekkestua.

– Vi har hyggelige naboer, positive kollegaer, flotte lokaler og gode åpningstider. På Specsavers Bekkestua er vi opptatt av dyktig faglighet og gode priser og vi håper kundene synes det er like hyggelig å handle her som vi synes det er å jobbe her.

Viktig å sjekke øyehelsen

Det er like viktig å sjekke øynene som alt annet. En utvidet synsundersøkelse kan avdekke både synsfeil og tegn på øyesykdommer. Mange av oss tar det for gitt, men synet er den viktigste sansen vi har. Andrea understreker hvor viktig det er å ivareta øyehelsen.
– Synet vårt er avgjørende for å fungere i dagliglivet. Det er en av de mest tillærte sansene vi har, noe vi kanskje har glemt. De første leveårene våre går med på å trene opp kropp og syn, og de aller fleste av oss tar synet for gitt, sier hun.

Butikken har et godt utvalg av solbriller.  De kan også sette inn solglass i alle inn-fatninger. På våren har de også et tilbud der du får 2 solbriller for prisen av 1, farge og uv inkludert
Butikken har et godt utvalg av solbriller. De kan også sette inn solglass i alle inn-fatninger. På våren har de også et tilbud der du får 2 solbriller for prisen av 1, farge og uv inkludert

Sjekk hvert 2. år

Andrea anbefaler å ta en sjekk annethvert år.
– Har du ikke sjekket synet før, bør du gjøre dette for å få en status. 
En synstest bør ikke lenger bare bestå av en synstest, men også en utvidet synshelseundersøkelse.
– Når vi bruker alle metodene vi har tilgjengelig kan optikeren dokumentere og utrede forandringer i netthinnen som følge av sykdom. Det er mye enklere for optikeren å oppdage aldersrelaterte sykdommer hvis det finnes et bilde av øyet ditt fra da det var friskt. Avansert teknologisk utstyr og dyktige optikere gjør at vi her på Bekkestua kan tilby deg en trygg og grundig synsundersøkelse. Vi er opptatt av kvalitet hele veien og vi tar oss god tid til våre kunders synsundersøkelse.

Med 1000 forskjellige innfatninger bør alle finne noe som passer hos Specsavers på Bekkestua
Med 1000 forskjellige innfatninger bør alle finne noe som passer hos Specsavers på Bekkestua

Synstesten KomplettSyn

En synstest hos Specsavers er mer enn bare en sjekk av om du ser skarpt. Synet er kanskje din viktigste sans og gir deg tilgang til mye viktig informasjon. Målsetningen er at synet ditt skal være godt så lenge som mulig. Derfor har Specsavers utviklet en øyeundersøkelse som kontrollerer alle aspekter ved øyehelsen din.
– Synstesten vi tilbyr her er mer omfattende enn en vanlig synstest, forklarer optiker Marlene.
– Vi tar et digitalt fotografi av netthinnen bakerst i øyet. Dette gjøres ved å sende lys gjennom pupillen og er uten ubehag. Vi måler også væsketrykket i øynene dine dersom du er over 40 år. Noen ganger måler vi trykket også ved lavere alder. Selve målingen er rask og uproblematisk for deg. KomplettSyn er en viktig helseundersøkelse som gir optikeren mulighet til å kartlegge øyehelsen din fra A til Å.

Briller på kjøpet

– OCT – Maskinen vi har her hos oss er helt revolusjonerende. forteller Marlene entusiastisk.
– Forestill deg en kake – vi kan se toppen av kaken ved å ta et digitalt 2D bilde av netthinnen. Med 3D bildet vi får ut av OCT skannet deles kaken opp i to og snur den på siden, slik at vi kan se alle lagene på innsiden. 
OCT oppdager synstruende øyetilstander raskere. Grønn stær kan for eksempel oppdages opp til 4 år tidligere! Og når du velger en synsundersøkelse hos Specsavers, får du også et par briller med på kjøpet!

Fakta: Specsavers Bekkestua

  • Adresse: Gamle Ringeriksvei 33C, 1357 Bekkestua
  • • Telefon: 67 52 00 00
  • • Web: specsavers.no
  • • Butikktjenester: Online optiker, kontaktlinser, råd om briller og innfatninger, førerkortsyntest, synsundersøkelse for barn fra 5 år og oppover, synsfeltundersøkelse og trykkmåling

Tekst & foto: Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook