Hjem » Oslo »  Velkommen til en hyggelig og trygg julehandel

Velkommen til en hyggelig og trygg julehandel

Vi opplever vanskelige tider, en hel verden er preget av pandemien. I Byporten er de opptatt av å bidra til å begrense smittespredningen og følger myndighetenes oppfordringer etter beste evne. De håper at du gjør det samme, slik at du får en god og trygg handleopplevelse og deres ansatte er trygge på jobb.

Takk for at du viser hensyn og holder god avstand til andre, bruker munnbind om du ikke kan overholde krav til avstand, respekterer deres butikkers maks-antall og bruker deres antibac-stasjoner flittig. Byporten har en egen renholder som i hele åpningstiden går i fellesarealene og desinfiserer kontaktflater som rekkverk, heisknapper m.m. Julen står for døren og butikkene i Byporten frister med lekre og spennende gaveideer til hele familien. I Byporten Shopping finner du en spennende miks av butikker. Dersom du er opptatt av kreativitet og mangfold er Byporten verdt et besøk. I flere av butikkene finner du eieren selv bak disken sammen med blide ansatte som står klare til å hjelpe sine kunder med å finne de riktige julegavene. Akkurat nå bugner butikkene av julens og vinterens nyheter. Og enten du skal handle deg gjennom hele gavelisten, eller unne deg selv noe nytt til jul, har Byporten alt du trenger. Hele plan 2 i senteret er dedikert til mote, klær og sko.

Urban Pioneers

Hos Urban Pioneers tilbyr Vibeke og de andre blide jentene mye fine vinterklær både til dame og herre. Urban Pioneers har fokus på de små detaljene, det fine snittet og kvaliteten på materialene. Samtidig jobber de bevisst for å ha en bærekraftig produksjon, og benytter blant annet en del resirkulerte materialer. 

Riccovero

Riccovero Concept Store tilbyr urban og individuell livstil for dame og herre, og årets lekre kolleksjon henger nå klar i butikken. Ved å kombinere sin lange tradisjon innenfor innovativ design, skaper Riccovero klær med et sterkt fokus på passform, funksjonalitet og brukervennlighet.

Høyer

Hos Høyer treffer du ansatte som med stor interesse og kunnskap gir deg veiledning og hjelp. Det du finner her er nøye utvalgt av dyktige innkjøpere, som sørger for at butikken til enhver tid er oppdatert med varer de ansatte vet at du som kunde vil like.

DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen Concept Store åpnet her i 2012. Her finner du de tre populære danske merkene: DAY Birger et Mikkelsen, 2NDDAY og DAY et. DAY Birger et Mikkelsen sitt mål er å skape tilpasningsdyktig mote som oppfyller ønskene til den moderne kvinne. 

mph|milesperhour

En etasje ned er Morten og Ragnhild hos mph|milesperhour i gang med å henge opp lekre dresser og festantrekk. mph|milesperhour er et multibrandkonsept som retter seg mot kvalitetsbevisste menn 30 – 50 år. Her kan moteglade menn boltre seg i merker som Tommy Hilfiger, Matinique, Superdry, Oscar of Sweden og mange flere. Innehaver Morten lover at kundene finner et godt utvalg i hans butikk, enten de er på jakt etter et antrekk til høytiden, eller en gave til brødre og fedre i siste liten.

Utvalg av spisesteder

I forhold til størrelsen på senteret er utvalget av spisesteder i Byporten imponerende. Har du smått med tid har du velkjente Subway, BIT Union, SmoothieXchange, og Lett og Godt som serverer utmerket kebab og falafel. For de med hang til asiatisk mat tilbyr Bambus Sushi og Bambus Noodles en stor og variert meny av curry, wok, kjøttretter, supper og sushi. Har du shoppet deg sulten og har lyst på en fullverdig restaurantopplevelse har du flere gode alternativer. Hos Taza Taza i plan 2 serveres deilige indiske retter, salater, wraps og nystekte nanbrød i mange varianter fra en skikkelig tandooriovn. El Burro i plan 1 serverer skikkelig meksikansk street food. Her får du velsmakende burritos, tacos, quesadilla, burrito bowl og nachos. Porsjonene er romslige og smaker utpreget genuint. Verdens største Egon Restaurant finner du faktisk i Byporten. Egon er muligens Norges mest vellykkede restaurant-konsept og har virkelig knekt koden om hvordan du får lokket nordmenn til å spise ute. Tradisjonen tro serverer Egon sin populære julemeny, klassisk julemat som pinnekjøtt, ribbe, julepølse, ribbesandwich og julelunsj. Alt med deilig, klassisk tilbehør.

Nikita i to etasjer

I Byporten er det fire frisører: Sayso Hair & Style og Cutters i plan 1 og Nikita i to etasjer. Hos Nikita Hair jobber det frisører med ekte frisørglede som lover å få kundene til å skinne og føle den gode opplevelsen det er å bli pleiet. Alle kunder tilbys gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet. Benytt sjansen til en hodebunnsmassasje i forbindelse med klippen din. Salongene har et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter fra blant annet Sebastian, Kevin Murphy, Wella Professionals, Redken, Kerastase og Moroccan Oil samt elektriske artikler fra GHD. Nikita har også utviklet sitt eget hår- og hudpleiemerke, Eleni & Chris, med skjønnhetsprodukter basert på unike og rene skandinaviske ingredienser.

Gullfunn og Bjørklund – Faghandel innen gullsmed- og urmakerfaget

I disse butikkene finner du et bredt utvalg av smykker, klokker og julegaveartikler. I begge butikkene får du også reparasjon av smykker og klokker, gravering og batteriskift. Gullfunn og Bjørklund er anledningsbutikkene med godt utvalg til bryllup, konfirmasjon, dåp mm.

Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa tilbyr kvinner og menn luksusprodukter fra skjønnhetsbransjens ledende merkevarer, og har alltid gode kampanjer og priser på bestselgere. De ansatte er utdannet makeupartister og hudpleiere og er lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære. 

Er du klar for en heftig beinflørt i julen? Besøk skobutikkene i Byporten Shopping

I Byporten er mulighetene store for at du finner noe som sitter bra på foten i en av skobutikkene. Her finner du alt fra det tradisjonelle og klassiske, til de aller siste trendene. 
Ecco har et bredt utvalg av vinterens sko, vesker og tilbehør som hansker og lommebøker til kvinner og menn. 
Chica kan tilby håndlagde sko og vesker som ingen andre i Norge har. Her finner du også hansker og lommebøker.
Grændsens Skotøimagazin er en faghandelsbutikk med lang erfaring og god kunnskap om sko og skopleie. Utvalget er bredt og alle de største merkene er representert.
Lille Vinkel Sko er en selvstendig skobutikk og et spennende alternativ til de store skokjedene. Butikken har i tillegg til sitt eget merke naturligvis også de kjente, store merkene.

Om du bor i Oslo nord, sør, øst eller vest eller du kommer utenbys fra så er Byporten et helt sentralt møtepunkt i Oslo. Buss, T-bane, trikk eller tog. Senteret ligger rett ved alt av kollektivtrafikk og kan også skilte med god plass i parkeringshuset i kjelleren.
Velkommen til en trivelig julehandel!