Hjem » Trondheim »  Van Bergen hos Gullsmed Morken

Van Bergen hos Gullsmed Morken

Van Bergen lanserer sin nye smykkekolleksjon, Blome. Den feminine og elegante serien er for deg som synes våren og sommeren er for kort, og som ønsker at det skal blomstre litt hele året. 

Kolleksjonen inneholder anheng, ørepynt og ringer som er fattet med fargerike, vakre edelstener. Med disse fargerike smykkene kan du skape ditt eget uttrykk, om du velger en skjønn hvit månesten i gult gull, en klassisk London blue topaz i gull og sølv eller en sprek grønn peridot i gull og oksidert sølv så er valget ditt. Gå innom Gullsmed Morken og finn din favoritt!

Norsk design og håndverk

Van Bergen Designs verksted og hovedkontor ligger i vår «gamle dagers hovedstad», Bergen. Ideene blir utformet blant historie, rik kulturarv, gamle vakre bygninger og store naturopplevelser. Her er norsk design og håndverk av ypperste klasse i fokus. Van Bergen lager smykker for den norske kvinne som er opptatt av design, kreativitet og kvalitetsprodukter.

Fremmer din personlige utstrålning

Van Bergen skal simpelthen være en naturlig del av deg og din skjønnhet. Smykkene fremmer din personlige utstrålning, og skal samtidig være brukervennlig og funksjonelt. Hos Van Bergen Design jobber noen av landets fremste smykkedesignere, juvelfattere og gullsmeder med høyt faglig nivå. Kolleksjonen består av eksklusive smykker i gull og sølv, besatt med perler, diamanter og andre edelstener.
Van Bergen er spesielt kjent for sine kreative og vakre smykkelåser med tilhørende kjeder, og hver serie har et tema. Tilbehør finnes i form av ørepynt, armbånd og ringer. Låsene kan kombineres med alle våre kjeder i sølv, gull, stål, sten, perler eller gummi. Sett sammen lange eller korte kjeder i forskjellige materialer og skap spennende kombinasjoner til forskjellig bruk.

FAKTA: Hvor finner du Van Bergen i Trondheim?

• Ønsker du å se nærmere på Van Bergen sin eksklusive kolleksjon finner du den hos Gullsmed Morken midt på Nordre i Trondheim
• Facebook: Gullsmed Morken
• Instagram: instagram.com/gullsmedmorken

Tekst: IN magasinet | Foto: Van Bergen
 

Følg IN magasinet på Facebook