Hjem » Bergen » Mat & drikke »  Vær en Barista i ditt eget hjem

Vær en Barista i ditt eget hjem

Med maskinserien Maestria tar Nespresso kaffekunsten inn i norske hjem.

Maestria er inspirert av prosessen det er å lage kaffe av profesjonell baristakvalitet. De to maskinene er blitt til i tradisjonell Nespresso-ånd; å gjøre det mulig for alle å lage den perfekte kaffekoppen hjemme, og la kaffeelskere få oppleve ekte baristaglede med tilhørende lukter, lyder og utseende.
Maestria og Gran Maestria bruker den nyeste teknologien samtidig som de tradisjonelle og kjære lydene og bevegelsene som forbindes med autentisk baristakaffe er bevart. Designet er retro-inspirert med myke harmoniske linjer og minner om tradisjonelle modeller med avrundede hjørner og runde måleinstrumenter for maksimum presisjon. En justerbar koppholder gir valgfrihet i forhold til hvor stor kopp du ønsker til din kaffe.

Den elegante Maestria er en brukervennlig og retro-moderne kaffemaskin som gjør det enkelt for brukerne å lage melkebaserte kaffetyper på profesjonell vis, selv på et lite kjøkken. Hemmeligheten bak den perfekte cappuccino eller Latte Macchiato er konsistensen på melkeskummet, og på Maestria er damprøret utstyrt med optimalisert luftopptaksteknologi for å oppnå et skum med ideell tetthet og en lett, kremaktig konsistens. Som på de profesjonelle maskinene på gode kaffebarer, kan hjemmebaristaen høre at melken tykner. 
Den større utgaven Gran Maestria er den ultimate kapselbaristamaskinen og oser kvalitet. En av Gran Maestria sine mange funksjoner er forhåndsvarming av kaffekoppene for perfekt resultat, og maskinen kommer også med en Aeroccino 4 melkeskummer som lar deg lage både varm melk, kaldt melkeskum og to typer varmt melkeskum med enten en stivere eller mer fløyelsaktig konsistens. 
Maestria er tilgjengelig i rød (rosso) og kremhvit (crema), mens Gran Maestria kommer i platinium. 

Designsamarbeid

Maestria og Gran Maestria er skreddersydd for moderne hjem. Maskinene er enkle å plassere og har store beholdere til både vann og brukte kapsler. Begge gir beskjed ved hjelp av et lys når de må rengjøres. Maskinene er energisparende og skrur seg selv av etter en tid du selv kan stille inn, og kan bli programmert for hardt, normalt eller mykt vann. 
For å utfylle maskinserien har Nespresso samarbeidet med det anerkjente designkollektivet til Andrée Putman for å utvikle tilbehør. Tilbehørsserien inneholder en kakaodrysser, melkemugge og en mikrofiberklut til rengjøring. En elegant shaker er også laget for kalde kaffedrikker. 
Maestria og Gran Maestria er tilgjengelige i Nespresso Boutique i Bergen og Oslo, samt via Nespresso Club på 800 87 600 eller på www.nespresso.com. I tillegg vil kaffemaskinene også kunne kjøpes hos Nespresso maskinforhandlere. Finn din nærmeste forhandler på www.nespresso.com