Hjem » Bergen » Mat & drikke »  UTSØKT MAT I STEMNINGSFULLE OMGIVELSER

UTSØKT MAT I STEMNINGSFULLE OMGIVELSER

Hos Vista Bar og brasserie kan du nyte smakfulle retter til Bergens flotteste utsikt.

I øverste etasje på Kløverhuset finner du en av byens mest spektakulære utsikter.
– Vi åpnet med nyoppussede og stilrene lokaler i fjor. Responsen fra kundene har vært enorm, sier Marita Ljones, restaurantsjef hos Vista.

Article image

Spennende matopplevelser

Vista har en spennende meny som hovedsakelig er inspirert av det europeiske kjøkken. Rettene passer både for deg som er sulten, har lyst på noe å tygge på, eller bare ønsker noe godt i glasset. 
– Vi har et stort utvalg av småretter som passer fint som lunsj. Salatene og suppene våre er perfekte for et lite måltid midt på dagen. Også minismørbrødene våre laget med dansk rugbrød er populære, sier Ljones.
Tradisjonelle kjøtt- og fiskeretter har også fått plass på menyen. Rundt juletider serveres også pinnekjøtt og annen julemat.
– Vi har også en meny for dem som har lyst på noe mer enn bare lunsj. De dyktige kokkene våre gjør alltid sitt ytterste for å gi gjestene den beste matopplevelsen, sier hun.

Byens beste

Fokus på god mat og personlig service er viktig for Vista. 
– Vi har lagt vekt på å skape en lun og stilren atmosfære som alle skal trives i. Settingen skal være uformell og passe like godt en for lørdagslunsj med venninner som en rask lunsj midt i en hektisk arbeidshverdag.
Restauranten er spesielt stolte over å ha en av byens beste utsikt.
– I fjerde etasje har man en spektakulær utsikt utover store deler av Bergen. Fra våre vindusbord ser man rett mot Bryggen. Jeg tror vi slår de fleste bare med utsikten, sier hun. 

Tekst & foto: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook