Hjem » Oslo »  Unik motebutikk på Paleet

Unik motebutikk på Paleet

Med varmere dager rett rundt hjørnet er det nok mange som har planer om å fornye garderoben. Enten du er på utkikk etter et nytt hverdagsantrekk eller en flott selskapskjole er det vel verdt å ta turen innom Trent & Trent på Paleet. Ikke bare kan de friste med en spennende miks av internasjonalt anerkjente merker, her får du også god hjelp til å finne akkurat ditt drømmeantrekk!

Du merker det med en gang du kommer inn dørene hos Trent & Trent at dette er en forretning litt utenom det vanlige. Butikken som ligger i andre etasje på Paleet er lys og innbydende. Selv om den akkurat nå formelig bugner over av lekre vårnyheter fremstår den fremdeles både ryddig og oversiktlig. Trent & Trent kan friste med klær i klassisk stil fra en rekke kjente merkenavn, som Emporio Armani, Cambio, Versace, Laurel, Goldbergh, Oui, Reset og Joseph Ribkoff. 
Ved siden av det brede vareutvalget er noe av det første man legger merke til den gode stemningen som råder i butikken. Her blir du alltid ønsket hjertelig velkommen av blide ansatte som mer enn gjerne hjelper deg å finne de plaggene som passer perfekt til nettopp deg. Det er med andre ord ikke rart at Trent & Trent har blitt et kjent og kjært navn blant motebevisste kvinner i alle aldre. Faktisk kan de skilte med faste kunder som bor langt utenfor hovedstadens grenser. 
– Vi har faste kunder både fra hele Norge og fra andre steder i verden som Argentina og Australia. De forteller at hver gang de er i Oslo på konferanser eller foredrag så må de komme innom. Vår faste kundekrets vet at de alltid finner noe nytt og spennende hos oss. Det er jo utrolig hyggelig og det at kundene setter pris på oss er hele drivkraften bak det vi gjør, forteller daglig leder Henrik Trent.

Feirer 20-årsjubileum

Det hele startet i 1986 da Henrik sammen med tvillingbroren Marius og hans kone Halina startet import og distribusjonsfirmaet Trent-Invest AS. De hadde flere kjente klesmerker som She, Bogie og Bandolera og på kort tid ble de en av de viktigste hovedleverandørene til det norske klesmarkedet. I 1996 åpnet de sin første klesbutikk, Charlotta på Skøyen, så kom Meduza på Aker Brygge og rett etterpå Imperia på Paleet. I august feirer butikken på Paleet 20 år noe som selvfølgelig vil bli behørig feiret. 
De hadde et ønske om å tilby en bred miks av nøye utvalgte merkevarer til den moderne kvinne. I dag driver Henrik butikken på Paleet, mens Marius har ansvaret for showrommet og butikken på Fornebu Senter. 
– I 2013 da Paleet skulle gjennomgå en totalrenovering flyttet vi butikken til Øvre Slottsgate, før vi i september 2014 åpnet igjen på Paleet med et nytt konsept i nye lokaler og med et nytt navn på døren, Trent & Trent. Selv om juridisk sett så er vi fremdeles den samme butikken, Imperia Paleet AS. Vi trives veldig godt her og er glade i Paleet. Her treffer vi den kundekretsen vi ønsker, med den aktive kvinnen som liker et klassisk utseende og som samtidig ønsker litt x-faktor i garderoben sin.
Her vet dessuten kundene at de alltid får god kvalitet. 
– Uten de gode leverandørene våre hadde det aldri vært mulig for oss å holde det gående i bransjen i 20 år. I tillegg har vi et flott lokale med en utrolig bra beliggenhet. Men det aller viktigste er servicen vi yter. Kundeservice og det å gi våre kunder en opplevelse står alltid i sentrum. Jobben vår er å innfri kundenes forventninger. Av og til hjelper vi de også litt ut av komfortsonen og introduserer de for nye ting. Mange er gjerne litt skeptiske i begynnelsen, men når de har fått brukt plagget en stund kommer de gjerne tilbake og gir oss nesten eventyrlige tilbakemeldinger. Ofte får vi høre at de aldri har fått så mange komplimenter før, noe som gleder oss veldig. Alle vi som jobber her har lang erfaring fra tekstilbransjen og det er mye kunnskap her. 

Klassisk stil

Utvalget hos Trent & Trent har en god balanse mellom det klassiske og plagg med det lille ekstra. Med alt fra selskapskjoler og ytterjakker til tilbehør som sko og vesker finner du dessuten alt du trenger til antrekket på et sted. Og er du på jakt etter den perfekte selskapskjolen så kan Trent & Trent by på et eget «selskapshjørne» i butikken. 
– Her har vi samlet tre av de aller beste leverandørene på selskapskjoler; Gina Bacconi, Frank Lyman og Miss June. De tre er fra henholdsvis England, Canada og Frankrike og utgjør en god miks. Dermed kan vi tilby et godt utvalg kjoler i alle prisklasser.
Trent & Trent har kunder i alle aldersgrupper, fra unge jenter som kommer inn for sneakers og kule jakker til godt voksne kvinner. Blant annet er dunjakkene fra nederlandske Reset veldig populære i alle aldersgrupper. De ultralette dunjakkene tåler både regn og vind og egner seg like godt på fjellturer som en shoppingrunde på byen. – Vi har nok et av de største utvalgene fra Reset her i Oslo. Dunjakkene fra Goldbergh er også utrolig populære, særlig blant de som skal på afterski. Nå er vi dessuten i full gang med å få inn vårens nyheter og det kommer veldig mye spennende som vi anbefaler alle å komme inn og oppleve, avslutter Henrik og ønsker alle hjertelig velkommen til Trent & Trent på Paleet og Fornebu S!

FAKTA: Trent & Trent

• Trent&Trent har 2 avdelinger, en på Paleet i Oslo sentrum og 1 på Fornbu S på Fornebu.

• Butikk Oslo sentrum: Paleet 2. etasje
• Instagram: www.instagram.com/trentogtrent_paleet

• Butikk Fornebu: Fornebu S
• Instagram: www.instagram.com/TrentogTrent_fornebu

• Nettbutikk: www.trents.no
• Facebook: www.facebook.com/TrentogTrent

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook