Hjem » Trondheim »  UKA i Trondheim 2021

UKA i Trondheim 2021

UKA har blitt arrangert i Trondheim annenhver høst siden 1917, med unntak av krigsårene 1941 og 1943. Kulturfestivalen er Norges største og eldste studenteruke. 

Denne høstens UKA arrangeres fra 07.–31. oktober. Både UKA og Samfundet drives av frivillige studenter. UKErevyen er kanskje UKAs viktigste arrangement. Hver UKErevy har et unikt navn, og dette navnet bæres også av den aktuelle UKE. Navnet er hemmelig frem til festivalen åpnes. Ved siden av revyen settes det opp to intimforestillinger: Nattforestillingen, som siden 90-tallet har servert publikum mørke, krim og thriller, og Barneteateret.

Utvalgte arrangementer

9. oktober tar Konradsen turen innom UKA og spiller i Nidarosdomen. De slapp sitt etterlengtede debutalbum «Saints and Sebastian Stories» i 2019, noe som i tillegg til god kritikk fra både nasjonal og internasjonal presse, også ga dem Spellemannsprisen i kategorien indie. I 2020 fulgte de opp med «Rodeo. No. 5 EP», som også høstet god kritikk. De jobber nå med sitt andre album som skal slippes til neste år.
10. oktober i Samfundet fylles oktobernatten med jazz, dansing og festglade studenter. Det blir bobler og fjær, glitter og stas! Få på livet igjen og feste som det var 1921. I forbindelse med temafesten inviteres det til både storslått konsert med S.Møller Storband og show Prohibition1923 i Storsalen samt temamiddag, drinkmiskekurs og swingkurs. Sjekk ut programmet på for å finne ut hvordan du skal tilbringe denne festaftenen!
12. oktober spiller Musti i Storsalen. Da hun slapp debutalbumet sitt «Qoyskayaga» i februar 2020, ble hun omtalt som en av de mest spennende stemmene i norsk musikk på lang tid. Dagens Næringsliv skrev da at «Tøyen-jenta fremstår med integritet og egenart som både lyriker og utøver».
17. oktober spiller ISÁK i Storsalen.2019 var et travelt år for ISÁK, som slapp debutalbumet «Ealán» til strålende kritikker og stor begeistring over hele landet. Det sikret dem en nominasjon for «Årets nykommer» under P3 Gull 2019.
25. oktober spiller Emma‌ ‌Steinbakkens‌ i Storsalen. Låten‌ ‌«Not‌ ‌Gonna‌ ‌Cry»‌ ‌har‌ ‌blitt‌ ‌streamet‌ ‌over‌ ‌18‌ ‌millioner‌ ‌ganger.‌ Siden‌ ‌den‌ ‌gang‌ ‌har‌ ‌karrieren‌ ‌skutt‌ ‌rekordfart.‌
28. oktober spiller TIX i Trondheim Spektrum. På grunn av smittevernhensyn kommer denne konserten kommer til å være delt inn i kohorter og ulike prissoner. Prissone 1 og 2 kan bli omgjort til stående hvis smittevernsrestriksjonene åpner for det. 

For fullt program og mer informasjon om UKA 2021 sjekk ut uka.no

Følg IN magasinet på Facebook