Hjem » Asker&Bærum »  Tverrfaglig helsefokus

Tverrfaglig helsefokus

Symptomer er kroppens språk. Helseorkesteret spiller på alle strengene for å finne årsaken til plagene dine.

Helseorkesteret tilbyr: Psykoterapi, parterapi, homeopati, massasje, kopping, soneterapi, energibehandling, kranial osteopati, kinesiologi, kostveiledning, naturmedisin og lymfebehandling.

– Symptomene dine er varsel på at noe er galt. De kan være fysiske eller psykiske, eller begge deler. Hos Helseorkesteret har vi flere fageksperter å spille på. På denne måten tenker vi helhetlig på helsen din, og sammen finner vi roten til smertene og ubalansene dine, sier Benedicte Berg-Bentzrød, daglig leder av Helseorkesteret.

Komplementær behandling

Lever du med kroniske smerter? Astma? Vonder? Psykiske plager? Eller prøver du å komme deg på beina etter et langvarig sykdomsforløp? 
Helseorkesteret er en helhetlig helseklinikk, som jobber på tvers av fagområder. Fokuset er å gi deg et friskere liv, mer energi og et styrket immunforsvar. Gjennom årene har de huset alt fra allmennleger til psykologer, i samarbeid med psykoterapeuter, osteopater, homeopater, soneterapeuter, kostholdsveiledere, og massører. Behandlingene kan tas alene eller som komplementær behandling, alt etter behov.
Helseorkesteret har stort pasientfokus og bruker vanligvis 2-3 timer på førstegangskonsultasjonen. Her blir det kartlagt hvilken behandler eller hvilke behandlere du skal gå til, og ikke minst – laget en helhetlig behandlingsplan og gitt råd om hva du kan gjøre selv.

Har spredt kunnskap i 25 år

Siden Benedicte grunnla Helseorkesteret har fokuset hele tiden vært å spre kunnskap, i tillegg til behandling. Det at flere har kunnskap om egen helse, gir store resultater, understreker hun. 
– Vi ser blant annet en stor nedgang i pasienter med tarmproblemer. Litteratur, foredrag og internett har gjort oss mer bevisste på både riktig kosthold, tarmbakterier, og funksjonene til tarmen. Folk hjelper seg selv og trenger ikke behandling i like stor grad. De er blitt mer bevisst på sin egen helse, og dette fokuset bør bare vokse.
Helseorkesteret følger ordtaket fra Hippokrates, som regnes som legekunstens far. 
«Først ordet, så planten og til slutt kniven» – Hippokrates 
– Hva er et optimalt liv for deg? Hva kan du gjøre for din egen helse, og hva kan vi hjelpe deg med? Avslutter Benedicte.

FAKTA: Helseorkesteret

• Hva: Helseorkesteret er en tverrfaglig klinikk som fokuserer på helhetlig helse og komplementær behandling. 
• Aktuell med: De feirer 25 år på Stabekk og inviterer til gratis kurs. 
• Hvor: Gamle Drammensvei 44A, 1369 Stabekk. ca. 5 minutters gange fra togstasjonen. 
• Kontakt: 922 22 059 (kun SMS)
• Web: www.helseorkesteret.no

Tekst: IN magasinet | Foto: Helseorkesteret