Hjem » Mat & drikke » Tro mot tradisjon og kunder

Tro mot tradisjon og kunder

Ved beste beliggenhet på Strømmen Storsenter ligger Cafe Opus, nominert til fjorårets bedrift på senteret, kåret til fjorårets bedrift i kjeden. Fokuset er på romslig miljø, tradisjonsrik varmmat og høy kundeservice.
Opus_3

IN magasinet blir møtt av en blid ung kvinne ved navn Kim Vy. Hun har vært daglig leter siden 2003, og stortrives i det travle miljøet. – Her er det alltid masse folk, og siden vi har den største serveringsplassen på senteret velger mange eldre og foreldre med barnevogner oss, sier Kim. Her er det romslig, og kaféen er både egnet til arbeidsøkter ved det trådløse nettet, såvel som et godt måltid i et enkelt interiørmiljø, med vakre naturbilder. Mens foreldre nyter en deilig lunsj- eller middagsrett, kan barna leke i lekerommet som også har en egen kinovegg.
– Vi vil være størst på norsk tradisjonell varmmat, forklarer Kim mens hun tar en slurk av den ferske kaffen de selv lager fra bunn av i kaféen.
– Vi serverer alt fra komler til tradisjonelle norske fiske- og kjøttretter. Vi har forskjellige retter hver dag, slik at stamkundene får variasjon og kommer tilbake.

– Vi lager alt fra bunn av. Vi kutter grønnsakene selv og dampkoker de. Vi lager forskjellige kaffe fra kaffebønner via ordentlige kaffemaskiner, og vi lager sauser og middagsretter helt fra bunn av. Det skal være fra bunn av!, sier Kim med stolthet i stemmen, og legger til at dette er noe folk merker.
 

«Mystisk shopping»

Cafe Opus på Strømmen Storsenter er forøvrig den aller første Opus som ble startet opp i Norge. Omsetningen øker hvert år, og målet og fokuset er å bli enda bedre på varmmat.
– Vi scorer høyt på kvalitet og service, i følge «mystisk shopping». Da kommer noen fra kjeden og sjekker de enkelte kaféene, for å opprettholde og sjekke standarden.

Cafe Opus tilbyr mange sorter kaffe, sunne, ordentlige varmretter fra norske tradisjoner. Men også bl.a. marinert kylling med boboli, brød med fantastiske tilbehør, samt kaker.


Tekst: Trine H. Kvalnes  Foto: Lin Kværnhaug