Hjem » Asker&Bærum »  Tar vare på øynene dine

Tar vare på øynene dine

En sterk lokal aktør der fokus på kompetanse og service blir sett på som en selvfølge.

Liens Optiske tilbyr et fullt spekter av tjenester, med 6 optikere som står klare til å hjelpe kundene med alt de måtte ha behov for. Foto: Ingar Sørensen.


Liens Optiske i Rådmann Halmrasts vei 2 er selve «drømmebutikken» for oss som er glade i spesialhandel og sterke lokale aktører.

Tradisjon og kompetanse

Liens Optiske kaller seg gjerne en familie-bedrift, i den forstand at mange familier i Bærum har vært stamkunder hos Liens Optiske siden 1973, da optiker Ragnar Lien startet opp i Sandvika sentrum. Fra den spede begynnelsen der butikken i starten drev med arbeidsbriller kan Liens Optiske i dag tilby et fullt spekter av tjenester, med 6 optikere som står klare til å hjelpe kundene med alt de måtte ha behov for.
– For oss er service utrolig viktig og for å være sikker på at du får den aller beste hjelpen er alle som jobber hos oss optikere, forteller Håkon Muggerud.
– Vi har fire synsprøverom og har derfor god kapasitet med kort ventetid på synsundersøkelser og vi tar også dropin-timer når vi har mulighet til det. Avansert teknologisk utstyr og dyktige optikere gjør at vi her hos oss kan tilby deg en trygg og grundig synsundersøkelse. Vi er opptatt av kvalitet hele veien og vi tar oss god tid.
Muggerud poengterer at øyehelseundersøkelse er viktig for å avdekke synsfeil og øyesykdommer i et tidlig stadium og oppfordrer alle til å ta en sjekk hos optiker, selv om du selv mener at synet er bra.

Stort utvalg av glass og innfatninger

Liens Optiske har et stort utvalg av briller og solbriller. Som uavhengig butikk velger de selv hvilke produkter og merker de tar inn, noe som gjør at de skiller seg ut fra de store kjedene.

Eget verksted

– Hos oss sliper vi nesten alle brilleglassene selv, sier Håkon. 
– Når vi kan slipe opp gamle glass er det heller ikke nødvendig å bytte innfatning så ofte. Hos flere av de store kjedene må du kjøpe nye innfatninger enten du vil eller ikke noe som selvfølgelig tar fra kunden valgmuligheter. 
En annen fordel er at kundene kan få nye glass på ca. en uke. De som kan nøye seg med enstyrket glass kan faktisk få brillene på timen!
– I tillegg kan vi gjøre alt av reparasjoner som krever lodding, sveising og polering. Her får du god hjelp uansett, sier Håkon Muggerud og ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen.

FAKTA: Liens Optiske

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Stein O. Kaasa & Ingar Sørensen
 

Følg IN magasinet på Facebook