Hjem » Asker&Bærum »  Studio Sommerfeldt

Studio Sommerfeldt

I slutten av august åpnet mote og livsstil-konseptet Studio Sommerfeldt på Bærums Verk. På røslige 500 m² kan kundene nå boltre seg i det som muligens er Bærums friskeste satsning innenfor mote noensinne!

– Jeg fikk en henvendelse fra Bærums Verk om jeg hadde lyst til å starte en motebutikk på Bærums Verk, forteller med-gründer og bransjeveteran Petter Gedde.
– De hadde planer om å styrke Verket som mote-destinasjon, og jeg så umiddelbart potensialet.
De siste årene har Bærums Verk takket være kløktig markedsføring og et glimrende produkt begynt å trekke til seg publikum fra store områder. Med Studio Sommerfeldt på plass har Bærums Verk fått en butikk som virkelig vil være med å sette Verket på motekartet, fra Oslo i vest til Asker i øst.

God timing

IN magasinet synes at timingen på denne satsningen er ekstra gledelig. Ikke nok med at bransjen er nede i knestående pga. en stadig økende netthandel, men Corona perioden har i tillegg gjort vondt til verre for mange butikkeiere.

Nytt og inspirerende

Det er vanskelig å ikke bli inspirert når du trer inn i Studio Sommerfeldt. Her lukter det kvalitet lang vei, og jentene som jobber her er helt tydelig opptatt av å gi kundene en best mulig kundeopplevelse. Det nye interiøret er den perfekte rammen rundt en spennende varemiks fra anerkjente merker. Så enten du på jakt etter ny inspirasjon til høstgarderoben eller er ute etter å handle julegaver i god tid, er en tur innom Studio Sommerfeldt et must. Akkurat nå har høstens nyheter ankommet, og butikken formelig bugner over av lekre klær. Men det er ikke bare kolleksjonene som er nye denne høsten. Butikken er også helt nybygd og fremstår som moderne, men allikevel med en tidløs stil. Her er det elegante designløsninger, åpne flater dominert av lyst treverk og spennende detaljer.

Egen sportsavdeling

Internasjonalt er det en trend å mikse sportsklær med mote. På Studio Sommerfeldt er det satt av god plass til en egen avdeling for sportstøy. Sportsavdelingen vil føre merker som Amundsen, Run & Relax, Fusalp og Varley for å nevne noen. Til våren kommer også Lacoste, Lindeberg og Millet. I motemetropoler som London og Paris har dette blitt et vanlig syn i en del eksklusive butikker, og det blir spennende å se hvordan dette blir mottatt i Bærum.

Spennende merker

Studio Sommerfeldt ønsker å være en butikk som favner bredest mulig. Med så mange sterke merker med ulik profil bør de fleste behov være dekket, uansett alder og størrelse på shopping-budsjettet. Prismessig ligger de helt klart fra midten og opp. Her finner du kolleksjoner fra internasjonale high-end merker som Ulla Johnson, Vanessa Bruno, Acne Studios, Vince og Envelope 1976 for å nevne noen. I medium segmentet er populære merker som danske Ganni og norske Holzweiler og By TiMo godt representert. I tillegg er en hel avdeling satt av til populære DAY Birger et Mikkelsen.
Studio Sommerfeldt er et beinsolid konsept. Skal man overleve i dagens marked nytter det ikke å bare selge klær. Man må også selge en opplevelse. Dette gjør denne butikken til gangs. Her er det rett og slett hyggelig å være. Lokalet og utstillingene er en estetisk nytelse, og de ansatte er åpenbart håndplukket fra den aller øverste hylle. Ryktene sier at det med tiden også kommer herreklær i butikken. La oss håpe at det stemmer.

FAKTA Studio Sommerfeldt på Bærums Verk


Teskt & foto: Stein O Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook