Hjem » Asker&Bærum »  Spennende nyheter fra SKODA

Spennende nyheter fra SKODA

Skoda er et bilmerke i sterk vekst og det kommer flere spennende nyheter i tiden fremover. Allerede i desember kommer en bilnyhet mange nok har ventet i spenning på. Da ruller endelig Skoda Karoq ut på norske veier.

– Skoda Karoq er lillebroren til Skoda Kodiaq. Den er en mindre og mer kompakt utgave av den populære Kodiaq. Dette er et segment som er veldig stort i Norge og det blir morsomt å få en modell i dette segmentet, sier Salgs- og markedssjef hos Møller Bil Rud, Espen Storvik Kristiansen.

Skoda Karoq har allerede fått mye positiv omtale i den internasjonale motorpressen og årvåkne seere la kanskje merke til at den var lagbil for tre av lagene under årets Tour de France. Karoq blir 4,40 meter lang, altså større enn Skoda Yeti. Av utseende er det tydelig hvem den slekter på og den ser ut som en mindre utgave av Kodiaq.
– Den er den første modellen med det nye digitale instrumentpanelet fra Skoda. Dette kan man sette opp akkurat slik man ønsker. Den har dessuten fleksible seteløsninger og en rekke nye innovasjoner. Man vil kunne velge blant flere motoralternativer både innen bensin og diesel. I tillegg får man valget mellom automat og manuelt gir, og selvfølgelig firehjulstrekk. Som alle våre modeller har den et stort bagasjerom, hos Karoq er det på hele 521 liter. Det er en tøff og sporty bil som vi tror vil treffe bredt og som vi gleder oss til å få i butikken. Du kan også forhåndsbestille bilen nå, avslutter Espen Storvik Kristiansen.
Hos Møller Bil Rud, vil du både kunne oppleve den nye Skoda Karoq og du får også alt du trenger for et godt og trygt bilhold samlet under ett tak!
Hos Møller Bil Rud har de også verksted og delelager, dersom du trenger service på din nåværende bil.

FAKTA: Møller Bil Rud

• Adresse: Olav Ingstadsvei 8, 1351 Rud
• Tlf: 24 03 22 70
• E-post: rud@moller.no
• Web: www.skodaforhandlere.no/moller-bil-rud
• Facebook: www.facebook.com/mollerrud

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Skoda