Hjem » Oslo »  Sommer hele året

Sommer hele året

Velkommen til Happy Day In The House. Frogners «hot lava Ibiza style» skattekammer med sommer hele året. Dette er en koselig og intim klesbutikk i Balders gate 5 med sjarm, nydelige kvaliteter og det lille ekstra i hvert enkelt produkt. 

Innehaver Elisabeth Henriksen håndplukker varer for kvalitetsbevisste damer i alle aldre, og hun setter sin ære i at alle skal finne noe spennende i butikken. Klesbutikken ligger på Frogner i Oslo og ble startet opp høsten 2015 av Elisabeth Henriksen, som kan vise til 20 års erfaring som kleskonsulent og personlig shopper. 
– Hos oss finner du et stort utvalg av bukser, topper, kjoler, boots, bikinier og sandaler i lekre farger og deilige materialer, kan Elisabeth fortelle.

Sommer hele året i kjelleren

Happy Day In The House fører kvalitetsmerker som Hale Bob, Pieszak, Mos Mosh, Denim Studio, Karmamia, Miss June, AS 98, Busnel, Seafolly, MJUS, og mange flere. De fleste andre klesbutikker bytter kolleksjon med årstidene, men i kjelleren til Happy Day In The House er det sommer hele året.
– Folk her på Frogner er blant landets mest reiseglade, og her kan de komme og finne deilige sommerkjoler, solhatter og lekkert badetøy hele året. Her har vi alt du trenger til ferieturen, sier Elisabeth og smiler bredt.
Dette er butikken for deg som ønsker inspirasjon, personlig service og det lille ekstra til garderoben.
– Jeg tror mye av grunnen til at vi har så mange stamkunder er at mange finner et nytt favorittplagg omtrent hver gang de er innom.
Happy Day In The House har også egen nettbutikk (happydayinthehouse.no) med et sirlig utvalg av bestselgerne. Elisabeth trekker frem favorittsjalene fra Dehn Design i deilig ullblanding og de råtøffe og klassiske ankelbootsene i kvalitetshåndverk fra AS 98 samt et godt utvalg av luksus bohemske smykker og accessories.Hele butikkens sortiment er håndplukket av Elisabeth selv, og hun lover at både nye og gamle kunder skal finne favorittplagg og inspirasjon til en vakker garderobe!

FAKTA: Happy Day In The House

• Adresse: Balders gate 5, 0263 Oslo
• Telefon: 994 55 535
• Webside: happydayinthehouse.no
• Facebook: facebook.com/www.happydayinthehouse.no
• Instagram: instagram.com/happydayinthehouse

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook