Hjem » Trondheim »  Smykk deg eksklusivt i sommer

Smykk deg eksklusivt i sommer

Finnes det lekrere tilbehør til solbrun hud enn et designsmykke i sølv eller gull, edelstener i alle regnbuens farger, eller et tøft statement-smykke?

Den nye ørepynten i Snakes-serien finnes i gull- og diamantversjon.

Ullgenseren er pakket bort, vi viser mer bar hud, og du får kanskje lyst til å spe på med noe nytt og sommerlig til smykkesamlingen din. Hos Gullsmed Dahlsveen i Olav Tryggvassons gate er disken fylt opp med eksklusive smykker fra danske Ole Lynggaard og helnorske Bjørg Jewellery – to merker som butikken er alene om å selge i hele Trøndelag. 

Life-armbåndene finnes i 11 ulike fargekombinasjoner, og er designet for både damer og menn.

Life-armbånd i nye farger

– Vi selger nok mer av smykker med freshe farger, stor ørepynt og armbånd nå om sommeren, sier daglig leder ved Gullsmed Dahlsveen Jeanette Strømmen. 
Hun viser frem Life-armbåndene fra Ole Lynggaard, som nå har kommet i nye fargekombinasjoner. Armbåndene er designet for både damer og menn, de kommer med både sølv- og gull-lås – sistnevnte i 18 karat gull – og hvert produkt er håndlaget.
– Du får noe unikt. Det er ordentlig håndverk. Dette er slitesterke armbånd som kan brukes hele tiden, gjerne i kombinasjon med andre armbånd eller sammen med en klokke, sier Strømmen.

Ørepynt fra Snakes-kolleksjonen

Hun forteller at Ole Lynggaard er et etterspurt merke. Så populære er smykkene at kundene legger inn forhåndsbestillinger når det kommer noe nytt. Slik som da den nye ørepynten i Snakes-kolleksjonen nylig ble lansert. Dette er dekorative og eksklusive gullsmykker fra et av Skandinavias største luksusmerker.

Lotus-smykker med edelstener

Gullsmedbutikken har også fått inn nyheter i den populære Lotus-kolleksjonen, som består av ringer, ørepynt og anheng. Smykkene er prydet med ekte edelstener i rav, topas, quartz, månesten og diamanter, for å nevne noen. Faktisk kan du velge mellom 22 ulike stener og fem forskjellige størrelser når du kjøper en Lotus-ring. Slik kan du mikse og matche flere ringer for å få ditt helt personlige uttrykk. Det samme kan du gjøre med den nye ørepynten i Lotus-kolleksjonen, som lar deg sette sammen din egen ørepynt med studs og vedheng. Alle smykkene kommer i 18 karat gull og med ekte edelstener. 

Rene linjer fra Georg Jensen

En annen danske som er ute med en ny kolleksjon er Georg Jensen. Kolleksjonen er i sølv, og den har fått navnet Mercy. Smykkene har et tidløst og klassisk design, med de rene linjene som Georg Jensen er kjent for. Kanskje noe å gi i gave til en du er glad i, eller til deg selv?

Nude Alphabet fra Bjørg

Vil du ha et originalt smykke som skiller seg ut, kan det norske smykkemerket Bjørg Jewellery være noe for deg. Siste nytt herfra er Nude Alphabet – en kolleksjon med smykker i sølv og forgylt sølv, der designeren har brukt menneskekroppen som inspirasjon til å danne bokstaver. Smykkene finnes i flere størrelser, og kan brukes både som halssmykke og vedheng til ørepynt.
– Bjørg-smykkene er litt tøffere i stilen. Dette er statement-smykker. Men Bjørg har også en del enkle smykker og perlesmykker som er tøffet opp litt. Det er veldig mange som ønsker seg norsk design, forteller Strømmen.

Diamanter til den gifteklare

Som seg hør og bør er sommeren også høysesong for diamantringer. Noen går med planer om å fri til sin utkårede, mens andre planlegger sommerbryllup. Som en del av Mestergull-kjeden har Gullsmed Dahlsveen en av de største diamant-kolleksjonene i landet. For diamanter må det være.
– På frierringer ser vi at det går mot den amerikanske trenden med flere diamanter. I USA sier man at ringen skal koste minst tre månedslønner. Men vi har noe for et hvert budsjett, altså, sier Strømmen.
Gullsmeden tilbyr også konseptet Lykkeringene til brudepar som ønsker å designe ringene sine selv. Her kan du bestemme profil, bredde, farge, mønster, overflate, diamanter og gravering selv, slik at du får en ring med ditt personlige uttrykk som sitter perfekt på fingeren. 
Og du, visste du at Gullsmed Dahlsveen også har nettbutikk? Nå kan du klikke hjem flere av designsmykkene i butikken via www.mestergull.no/dahlsveen.

FAKTA: Gullsmed Dahlsveen

• Adresse: Olav Tryggvasons gate 24
• Nettside: www.gullsmeddahlsveen.no
• Facebook: www.facebook.com/gullsmeddahlsveen
• Instagram: www.instagram.com/gullsmeddahlsveen

Tekst: Renate Brødreskift | Foto: Renate Brødreskift & Gullsmed Dahlsveen
 

Følg IN magasinet på Facebook