Hjem » Asker&Bærum »  Skreddersyr ditt nye kjøkken

Skreddersyr ditt nye kjøkken

Å kjøpe nytt kjøkken er så langt fra et impulskjøp man kan komme. Det er et av de viktigste kjøpene mange foretar seg men også et av de vanskeligste.

Alle har selvsagt en mening om hva de har lyst på, men de færreste har særlig peiling på kjøkken og alle de tekniske finurlighetene man ikke ante eksisterte. Kjøp av riktig kjøkken skal være en opplevelse og en prosess der alle drømmene og ønskene skal tilpasses en virkelighet full av mange uforutsette faktorer. Heldigvis finnes det fortsatt fagfolk som Lennart Lokvist på Det Stolte Kjøkken i Sandvika. Det han ikke vet om kjøkken er ikke verdt å vite.
– Et kjøkken er en investering man skal ha i mange år, og derfor er det viktig å velge både kvalitet og de praktiske løsningene som er riktig for deg og din familie, sier Lennart. 
Han har jobbet med kjøkken i over 25 år og har dermed sett kjøkken i alle typer fasonger og farger. Utviklingen har vært stor siden ham startet. Det kan ofte være vanskelig å se hva som vil være de beste løsningene. 
– Her hos oss er vi alltid behjelpelige med gode råd og nyttig veiledning, og de gode tilbakemeldingene vi får fra kunder tyder på at det er mange som er fornøyde med både servicen og kundebehandlingen de får her. Jeg har faktisk blitt bedt på middag hos mange fornøyde kunder som vi hatt gjennom årene, sier en tydelig stolt Lennart. 
– Det er vel en bekreftelse på at vi har lykkes. Vi som jobber her på Det Stolte Kjøkken har lang erfaring med kjøkken, og du kan avtale designmøte i butikken hvor du kan bli med å konstruere kjøkken på et tegneprogram. Det er mange som setter pris på dette tilbudet og som synes det er nyttig og lærerikt å ta del i denne prosessen. Kundene kan følge med på skjermen vår etter hvert som detaljene faller på plass i tegneprogrammet, forteller Lennart. 
Dette er da selvsagt kostnadsfritt.

Kostnadsfri befaring

Før selve tegneprosessen ønsker ansatte fra Det Stolte Kjøkken å ta en kostnadsfri befaring hos kunden, slik at de sammen med kunden kan planlegge og måle opp til et potensielt nytt kjøkken.
– Slik sikrer vi oss et godt utgangspunkt. Vi som er ansatte i Det Stolte Kjøkken har tømrer/snekker utdannelse med lang erfaring innen byggerbransjen og vet derfor at planlegging og korrekte tegninger er utrolig viktig, legger Lennart til.
– Vi har valgt å ikke ha noen kataloger eller faste priser på våre kjøkken grunnet at vi alltid skreddersyr etter kundens ønske. Fordelen med dette er at vi klarer å tilpasse det meste og tilfredsstille samtlige ønsker hos våre kunder, sier Lennart med et smil.
– Vi er per i dag en liten aktør på markedet i forhold til våre konkurrenter. Ekspansjon er ikke vårt hovedfokus, da vår service til kunden er første prioritet. Ekstra god kundeservice skiller oss fra de store aktørene, og står svært sentralt i våre salg. 
Når alt er klappet og klart på tegnebrettet har Det Stolte Kjøkken mellom 5 og 6 ukers leveringstid på et spesiallaget kjøkken etter ønske fra kunden. Med andre ord; Er dere på utkikk etter en kjøkkenleverandør som tilbyr fagkunnskap, service og fantastiske kjøkken til en konkurransedyktig pris så er du nærmest garantert å finne det kjøkkenet du drømmer om hos Det Stolte Kjøkken i Sandvika.

FAKTA: Det stolte kjøkken

Adresse: Jongsåsveien 2E, 1338 Sandvika
Telefon: 21 08 09 96
Web: dstolte.no
Facebook: facebook.com/Detstoltekjokken
Instagram: instagram.com/det_stolte

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook