Hjem » Oslo »  Rotpunkt Kjøkken: Miljø, design & kvalitet

Rotpunkt Kjøkken: Miljø, design & kvalitet

Med fokus på miljø, design og kvalitet seiler tyske Rotpunkt opp som et selvsagt valg når nytt kjøkken skal planlegges.

Å kjøpe nytt kjøkken er et av de viktigste kjøpene mange foretar seg, men også et av de vanskeligste. Alle har selvsagt en mening om hva de har lyst på, men de færreste har særlig peiling på kjøkken og alle de tekniske finurlighetene man ikke ante eksisterte. Da er det godt at det finnes fagfolk som kan lose kundene trygt gjennom hele kjøpsprosessen. Kjøp av riktig kjøkken skal være en opplevelse og en prosess der alle drømmene og ønskene skal ende med at kundene får et funksjonelt kjøkken de har glede av mange år.
– For oss handler det om å gi kundene størst mulig grad av trygghet, forteller Madeleine Aaler hos Rotpunkt på Skøyen.
– Hos oss tar vi oss god tid med kundene og vi streber alltid etter å gi kundene en best mulig reise, fra de kommer inn døren første gang, og frem til kjøkkenet er ferdig levert. Her satser vi på tett oppfølging og god kundeservice gjennom hele prosessen. Kundene skal få den tiden de trenger til å kunne velge det kjøkkenet de vil ha.

Madeleine Aaler hos Rotpunkt på Skøyen forteller at de alltid er behjelpelige med gode råd og nyttig veiledning slik at kundene skal få oppfylt kjøkkendrømmen sin.

Service og kundebehandling

Et kjøkken er en investering man skal ha i mange år, og derfor er det viktig å velge både kvalitet og de praktiske løsningene som er riktig for deg og din familie.
– Her hos oss er vi alltid behjelpelige med gode råd og nyttig veiledning, og de gode tilbakemeldingene vi får fra kunder tyder på at de setter pris på både servicen og kundebehandlingen vi har gitt dem.

Bransjens beste utvalg

Rotpunkt er tysk, med stilren design og kompromissløs tysk kvalitet. Den grunnleggende oppbygningen av produktene er preget av tradisjonelt håndverk, og tanken er hele tiden å lage gode grunnsteiner, eller moduler som man kan bygge videre på. Madeleine forteller at Rotpunkt faktisk har bransjens største sortiment og utvalg i moduler og at det er nettopp er dette store utvalget som gir kundene et unikt kjøkken. Hun forteller at de aldri leverer et likt kjøkken, og at de tilpasser farger og materialer nøye sammen med hver enkelt kunde.
– Det er en glede å kunne bidra til at kundene får et hyggelig hjemmemiljø. Vi bruker mye av tiden vår på kjøkkenet og det at vi har en koselig atmosfære der vi samles er viktig. I en stressende hverdag skal kjøkkenet være en oase der vi lader batteriene og nyter livet, forteller Madeleine Aaler.

Tar miljøet på alvor

Rotpunkt har stort fokus på miljø og bærekraft. Målsetningen er å gjøre hele næringskjeden mer miljøvennlig og derfor jobber Rotpunkt med hurtigvoksende fornybare biomaterialer som gjør at de bruker 37% mindre tre i produksjonen. Dette gjør også kjøkkenet 30% lettere uten at det går på bekostning av kvaliteten. Hele produksjonskjeden er preget av Tyskernes berømte grundighet og sans for kvalitet. Kundene skal være trygge på at ingenting forlater fabrikken uten å tilfredsstille strenge kvalitetsstandarder.

Power of possibilities

Tro mot sitt motto «Power of possibilities» er målsetningen at Rotpunkt skal tilfredsstille alle kjøkkenkunder uansett behov, smak eller tykkelse på lommeboken. De hevder selvsikkert at om man kombinerer deres ressursbesparende og energieffektive produksjon med alle mulighetene som eksisterer i sortimentet, er valg av Rotpunkt som kjøkkenleverandør nærmest en selvfølge.
Etter et besøk hos Rotpunkt på Skøyen er det lett å være enig.

Kontakt Rotpunkt Kjøkken

 • • Avdelinger: 
  - Skøyen; Karenslyst Allé 36, 0278 Oslo
  - Alnabru; Verkseier Furulundsvei 4, 0668 Oslo
  - Fredrikstad; Dikeveien 45, 1661 Fredrikstad
  - Jessheim; Dampsaga alle 6, 2053, Jessheim
  - Drammen; Nedre Stort. 15–17, 3015, Drammen
  - Haugseund; Raglamyrvegen 35, 5504 Haugesund
  - Bergen; Conrad Mohrs veg 11, 5068 Bergen 
 • Telefon: 22 83 38 80 / 905 83 363
 • E-post: post@rotpunkt.no
 • Webside: rotpunkt.no
 • Facebook.com/Rotpunkt.no
 • Instagram.com/rotpunktskoyen
 • Instagram.com/rotpunktnorge

Tekst: Stein O Kaasa | Foto: Stein O Kaasa & Rotpunkt Kjøkken

Følg IN magasinet på Facebook