Hjem » Oslo »  Røa Torg: Mer enn bare et kjøpesenter

Røa Torg: Mer enn bare et kjøpesenter

Når eierselskapet bak Røa Torg satt seg bak tegnebrettet var det med utgangspunkt i at de skulle lage noe mer enn et vanlig kjøpesenter.

Røa Centrum og Nordeng-familien ville lage et bydelshus og et naturlig samlingssted for lokalbefolkningen, og det har de i høyeste grad lykkes med. Byen rykker nærmere for hvert år, og Røa blir stadig mer urbant. Nå har du et skikkelig sentrum der du kan handle alt du trenger og treffe venner og naboer over en bedre lunsj eller middag.

Foruten sine ca. 30 butikker og spise-steder, finner vi hjemmebaserte tjenester, bibliotek, helsestasjon og legesenter på Røa Torg. SATS treningssenter, Røa Bad og T-banestoppet på Røa er nærmeste naboer.

Til venstre: Ann-Gaelle ønsker nye og gamle kuner velkommen til Olivelle på Røa Torg. En av mange spesialbutikker du finner der. | Til høyre: Hos Floriss finner du vakre blomster til enhver andledning

Her kan du med andre ord komme for å innrede huset, fikse håret, spise lunsj i godt selskap, skaffe ny garderobe, handle mat, komme i form, passe helsen, og kjøpe blomster til noen du er glad i. Ja, rett og slett et helhetlig tilbud i ett og samme senter. Det er klart at dette er stort for Røa og omegn.Et vakkert torg med spennende kunst og god tumleplass for ungene. På torget er det også planlagt en scene der lokale krefter vil få mulighet til å underholde med konserter og arrangementer. Det er også satt av god plass til boder og stands, så det er bare å glede seg til markedsdager med yrende folkeliv og spennende arrangementer!  Med et slikt tilbud bør Røa Torg trekke folk fra både fjern og nær.

FAKTA: Røa Torg

Tekst & foto: Stein O Kaasa

Følg IN magasinet på Facebook