Hjem » Oslo »  Populær undertøysforretning flytter til Hegdehaugsveien i Oslo

Populær undertøysforretning flytter til Hegdehaugsveien i Oslo

Etter mange år på Paleet har Det Lille Under blitt synonymt med kjente merker, høy kvalitet, stort utvalg og ikke minst god service. Nå har spesialforretningen for undertøy fått ny eier og flyttet til nye lokaler i Hegdehaugsveien, men både utvalget og servicen har blitt med på flyttelasset!

PrimaDonna Deauville

Observante forbipasserende har nok lagt merke til butikkvinduene helt nederst i Hegdehaugsveien som har vært dekket av gråpapir de siste månedene. Bak de tildekte vinduene har det skjult seg hektisk aktivitet og da IN magasinet var på besøk begynte en lekker og innbydende forretning å tre frem. Hit flytter nemlig undertøysforretningen Det Lille Under som mange kjenner fra Paleet. Spesialforretningen er både kjent for sitt brede utvalg av undertøy, badetøy, nattøy, badekåper og tilbehør fra internasjonalt anerkjente merker, og den gode servicen som gjør at man alltid finner den bh’en som sitter perfekt. Derfor var det nok mange som trakk et lettelsens sukk over at den populære forretningen nå blir videreført etter at tidligere eier nå pensjonerer seg. Den nye innehaveren, Anniken Løkeng Barosen, har lang erfaring fra butikkbransjen og gleder seg til å åpne butikken i de nye lokalene i Hegdehaugsveien i midten av september. 
– Lokalet er litt lengre og smalere i forhold til på Paleet, men utformingen blir ganske lik. Blant annet har vi fått med den karateriske røde lampen og lenestolen, og det skal være mulig å kjenne seg igjen, sier hun med et smil.

Til venstre: Marie Jo - Tom | Til høyre: Anniken Løkeng Barosen og resten av teamet hos Det Lille Under ønsker deg velkommen til nye lokaler nederst i Hegdehaugsveien.

Gode kundeopplevelser

Mange gruer seg kanskje til å få hjelp i prøverommet til å prøve bh. Nettopp derfor er stemningen i butikken så viktig, og hos Det Lille Under føler man seg alltid godt ivaretatt av hyggelige og diskré medarbeidere. 
– Vårt mål er at kundene skal få den gode følelsen også i de nye lokalene og vi ønsker å fokusere på de gode kundeopplevelsene. Vi håper å få med de faste kundene fra Paleet, samtidig som det er et nytt kundegrunnlag her. Det blir utrolig spennende og jeg tror det også er veldig stas for Wenche Skjellnan, som har drevet Det Lille Under i over 30 år, at butikken videreføres. Hun har vært kjent for alltid finne løsninger og det håper jeg folk også vil forbinde med oss videre. Derfor har det vært så viktig for meg å få med dyktige folk med på laget og nå har jeg fått med noen flotte damer, Gry Karlsen, Luna Henry og Siv Hope, som har god erfaring fra undertøysforretninger. Dette er et eget fag og de har den grunnleggende fagkunnskapen som skal til for å kunne se kundenes behov.
Anniken har selv over 20 års erfaring fra butikk, mange av de som butikkleder. En erfaring som vil komme godt med nå som hun skal drive sin egen, noe som hun røper at var et stort steg å ta. 
– Opprinnelig er jeg fra Bodø, hvor jeg først begynte å jobbe i gullsmedbutikk i 2003. Etter et par år flytta jeg sørover med mann og barn, og fortsatte å jobbe i gullsmedbransjen. Jeg trivdes godt med det, men ønsket etter hvert mer ansvar og ble butikksjef i en interiørbutikk. Etter noen år begynte jeg i klesbutikk og har vært i klesbransjen siden. Jeg tror erfaringen fra mange år som butikkleder og ikke minst fra ulike bransjer vil komme godt med når jeg nå skal drive for meg selv. Jeg har lenge hatt lyst til å starte egen butikk, men det har vært et stort skritt å gå fra ansatt til egen herre. Særlig i disse tider. Og hadde det ikke vært for mannen min som oppmuntret meg vet jeg ikke om jeg hadde turt å gjøre det.
Hun røper også at det var litt tilfeldig at det ble nettopp Det Lille Under. Etter et besøk på Paleet falt hun pladask for den flotte butikken og endte opp med å sende eieren en mail. Tilfeldighetene ville ha det til at hun hadde planer om å selge, og dermed ble det startskuddet på prosessen. 
– Det er skummelt, samtidig som jeg er utrolig stolt. Jeg har fått høre at jeg er tøff som satser, og det er jeg for så vidt enig i, sier hun med en latter. – Men det ligger en trygghet i at jeg overtar en eksisterende butikk som har fungert bra og slipper å finne opp kruttet på nytt.

Marie Jo - Jane

Alle fasonger og størrelser

For de mange faste kundene er det en trygghet at de fremdeles vil finne de samme merkene de kjenner fra Det Lille Under på Paleet, som Marie Jo, Primadonna, Empreinte, Freya og Mey. Dette er merker som er kjent for sin gode kvalitet og ikke minst passform. Det kan være vanskelig å finne den riktige bh-størrelsen og det er dessverre mange kvinner som går rundt med feil størrelse på bh’en. Ikke bare sitter en riktig bh mye penere på, det kan også gjøre underverker for rygg og skuldre. Hos Det Lille Under får du derfor god veiledning til å finne den modellen som passer perfekt til nettopp deg. Her har de dessuten et bredt spekter størrelser, i tillegg til muligheten for å bestille, slik at alle kan få hjelp uansett fasong eller størrelse. 
– Når man handler hos oss kan vi se om modellen sitter riktig og at man får riktig støtte. Det koster litt mer enn hos kjedebutikkene, men er verdt hver krone. Vi ser at det gjør noe med selvtilliten når man får en bh som passer, man blir rett og slett mer rakrygget.
Det Lille Under åpnet sin nye butikk nederst i Hegdehaugsveien i midten av september, og de fire hyggelige damene som jobber her ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen!

FAKTA Det Lille Under

• Spesialbutikk for undertøy, badetøy, nattøy m.m. Vi fører varer fra kjente merker som MarieJo, Primadonna, Empreinte, Mey, Elomi, Freya ++.
• Adresse: Parkveien 25, 0350 Oslo (nederst i Hegdehaugsveien)
• Tlf: 402 94 603
• Epost: post@detlilleunder.no
Facebook.com/detlilleunder.no
Instagram.com/detlilleunder_

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein, PrimaDonna & Marie Jo
 

Følg IN magasinet på Facebook