Hjem » Oslo »  Pikant Damemote

Pikant Damemote

Et Intimt og spennende skattekammer for kvalitetsbevisste damer.

Pikant har et imponerende vareutvalg

I en klassisk gammel bygård på Frogner fra 1897 i Elisenbergveien 9 finner vi Pikant. En intim og spennende klesbutikk for kvalitetsbevisste damer i alle aldre. Det siste året har butikken blitt utvidet. Fra utsiden ser det ut som Pikant er en ganske liten butikk med et begrenset utvalg, men så snart kunden har kommet over dørstokken åpenbarer det seg et skattekammer av en butikk, og rom etter rom med lekre klær. Her har Innehaver Ida Wohrm skapt en butikk med en intim og personlig atmosfære som virkelig innbyr til en hyggelig kjøpsopplevelse.
– Hos oss er det godt mulig å finne det perfekte antrekket, forteller Ida.
– Vi er oppriktig interessert i mennesker, og her i butikken har vi bestrebet oss på å skape en oase der vi virkelig tar oss tid til kundene. Ofte er det det som skal til for at kundene skal bli fornøyde.

Til venstre: En av mange nydelige selskapskjoler hos Pikant. | Til høyre: Pikant har et svært godt utvalg av kjoler og selskapstøy.

Anerkjente merker

Pikant fører mange anerkjente og spennende merker; kjoler fra tyske Barbara Schwarzer, Vera Mont, Luisa Cerano og Riani, samt italienske merker som Seventy, Marella og Iblues og de franske merkene Derhy og Max & Moi med fine kjoler og topper! Vi har også stort utvalg fra kanadiske Joseph Ribkoff. Med størrelser fra 34 til 46 bør alle finne noe som passer.
Butikken fører også et stort utvalg i jeans (Brax, NYDJ, Raffaello Rossi, Zerres), deilige gensere i Kashmir/merino/ull/silke kvaliteter, lekre bluser samt yttertøy for høst og vintersesongen som ullkåper og dunjakker.
Ida forteller oss at hun har stor lidenskap for personlig service, og at hun alltid gjør sitt ytterste for å finne frem plagg med rett farger og fasong eller det kunden måtte ønske seg. Butikken huser også en dyktig skredder, så hos Pikant er det ingen som går hjem med klær som ikke sitter skikkelig.

Pikant har et svært godt utvalg av kjoler og selskapstøy.

FAKTA: Pikant på Frogner

Tekst & foto: Stein O Kaasa

Følg IN magasinet på Facebook