Hjem » Asker&Bærum »  Personlig service & fagkunnskap

Personlig service & fagkunnskap

Tradisjonsrike Verket Sport har vært drevet av nåværende eiere, Eirik Vik Olsen og Alexander Sandbrekke siden 2014.

I den gamle fabrikkbygningen har de på snaue 400 m² sykkelverksted med mulighet for reparasjoner hele året, og skiverksted om vinteren med egen slipemaskin, og erfarne preppere. Denne fullsortiment sportsbutikken drives på en helt annen måte en gigantbutikkene til de store kjedene. Her er det personlig service og fagkunnskap for alle penga.
– Det med kundebehandling og service er noe jeg tør å si at vi er virkelig gode på, kan medeier Alexander Sandbrekke fortelle oss. 
– Min kollega Eirik og jeg har tross alt til sammen 40 års erfaring i bransjen. Det merker kundene! Ikke minst er vi gode på custom-tilpassing av både sykler, ski og støvler. Nå om dagen er har vi enorm etterspørsel etter el-sykkel.

Stort utvalg av el-sykler

Verket Sport har åpenbart et svært stort utvalg av el-sykler. I det store lokalet står det sykler på rekke og rad som venter på å bli hentet av ivrige kunder.
– Enten du vil ut i marka med en fullblods terrengsykkel, dra på lang søndagstur på grus- og asfaltveier, pendle til og fra jobb, eller sykle ned i byen for å handle, så har vi sykkelen for deg, sier Alexander mens han vifter gestikulerende med en diger skiftenøkkel.
– Og her har vi noe av det beste som er å oppdrive på markedet. Dette er en Haibike Trekking 6.0, sier Alexander, og stryker kjælent over setet på en sortlakkert drøm av en sykkel.

– Dette er en hybrid el-sykkel fra tyske Haibike som nylig fikk full pott på NAF-test! 
Denne sykkelen er ypperlig for både pendling, og lange turer i marka. Haibike har bygd seg opp til å bli en av de ledende produsentene av kvalitets el-sykler. Motoren er det Yamaha som lager, og de er kjent for å produsere noen av de mest driftssikre motorene på markedet. Rekkeviddeangst er et nytt uttrykk som mange el-syklister kan føle et snev av. Er det noen grunn til det med denne i garasjen spør vi? 
– Nei da, her er det liten grunn til å bekymre seg. Displayet på styret viser både effekten til motoren, gjenværende rekkevidde, status for batteriet, og distansen du har syklet. Her prater vi kompromissløs kvalitet. En fantastisk investering du som kunde vil ha glede av i mange år, sier Alexander avslutningsvis.
IN magasinets utsendte vet i alle fall hva han skal ønske seg til bursdagen sin.

FAKTA: Verket Sport

Adresse: Vertshusveien 8
Tlf: 67 15 35 80
Web: sport1.no/butikker/verket-sport
Facebook: Verket Sport As
Åpningstider: Hverdager 10-20 & lørdag 10-18

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook