Hjem » Bergen » Mat & drikke »  Pascal Mat & Vin fornyer seg!

Pascal Mat & Vin fornyer seg!

Pascal Mat & Vin ved Neptun Hotel gjennomførte i påsken 2008 en svært vellykket oppussing. Restauranten er blitt mer trendy og kontinental, og tilbakemeldinger fra våre gjester er kun positive
Den hyggelige bistrostemningen og lune atmosfæren er i høyeste grad beholdt, og gjestene strømmer på.

Gode matopplevelser

Pascal Mat & Vin er en av to gode restauranter som Neptun Hotel kan tilby sine boende gjester og Bergens befolkning ellers. Den har vært et trygt og etablert spisested i Bergens matmiljø siden 1985. Vårt sterke fokus på mat- og vintrender gjør at våre gjester får mange muligheter til gode matopplevelser. Dette forsterkes i vår bruk av gode og lokale råvarer, og jevnlig variasjon av menyene.

Yrende liv

Bistroen er en pulserende ”stikk-innom”- restaurant av godt fransk merke. Her finner man et yrende liv både til lunsj og middag, og gjestene ringer gjerne inn menybestillingene før de kommer, slik at maten står klar på bordet når lunsjpausen begynner. Pascal Mat & Vin er blitt et viktig lunsjsted for mange, og vi har med glede registrert at etter nyåpningen er antall gjester økt med 15 – 20 %.

Mat, vin og kunst

Sammen med nyoppussete Pascal Mat & Vin, Restaurant Lucullus, Ludvig Vin- og Champagnebar og Galleri Neptun, kan Neptun Hotel tilby sine gjester og byens befolkning spennende omgivelser hvor fokus på mat, vin og kunst er i høysete! Velkommen til oss!

Tekst: Neptun Hotel
Foto: Øystein Klakegg