Hjem » Bergen » Mat & drikke »  På lanseringsfest med egen stylist!

På lanseringsfest med egen stylist!

Det er tidlig desember og høysesong for fest og sene kvelder. På Café Contra Bar i Bergen er partykledde gjester i ferd med å skåle i champagne. Flere av dem har fått kyndig partyhjelp fra innleide make-up artister fra Esthetique. IN magasinet for Bergen har invitert til lanseringsfest!
Article image

– Vi inviterer til lanseringsfest to ganger i året her i Bergen. Det er en populær happening blant våre kunder og på sikt skal vi arrangere slike fester også i Stavanger.
Thomas Gundersen er på jobb. Denne kvelden har han invitert rundt seksti av
IN magasinets kunder til lanseringsfest av årets siste magasin. Han er engasjert i jobben han gjør for næringslivet i Bergen. Alle invitasjonene ble levert av Thomas personlig.
– Jeg treffer kundene på en helt unik måte og får mange positive tilbake-meldinger når jeg deler ut slike invitasjoner. Jeg ville ikke byttet jobb med noen!

Egne stylister for kvelden

I døren til Café Contra Bar blir gjestene tatt imot med åpne armer og får tilbud om en velkomstdrink. De som ønsker å bli stylet med hår og make-up blir geleidet inn til Radisson BLU-hotellet, som ligger vegg i vegg med baren. I heisen opp til bankettsalen, som i kveld er omgjort til stylingbar, treffer vi Silje Lie som til daglig jobber i Body Shop.
– Jeg har gledet meg til denne kvelden.
Vi er mange fra jobb som har tatt turen og nå skal det bli deilig å slappe av og bli dullet litt med.

Silje refererer til den provisoriske stylingbaren som er satt opp i anledning lanseringsfesten. Et mannsterkt team fra Esthetique og ET Hårstudio skal legge make-up og style festdeltakerne etter alle kunstens regler. Vien Nguyen er frisør og har rettetangen godt plassert i venstre hånd.
– Dette skal bli kjempegøy! En riktig hårfrisyre har alt å si for helheten av festuttrykket. I tillegg er det utrolig inspirerende å gjøre noe annet enn å stå i salongen.
I løpet av kvelden regner hun med å style håret til omtrent førti jenter. Stylingbaren fyller seg raskt opp. De som venter på sminke og hår er i full gang med å lakkere kveldens festnegler. Et rundt bord fullt av neglelakker, av merket Chanel selvsagt, ser ut til å være god nok underholdning mens en venter. I en av stolene sitter Jessica Åddland fra Herskap & Tjenere og får lagt make-up.
– Jeg har sett meg i speilet og er så langt godt fornøyd med sminken. Jeg skulle gjerne hatt hun her hjemme hos meg hver morgen!
Jessica smiler til make-up artisten fra Esthetique som konsentrert legger sotet sminke rundt øynene hennes og avslutter med knallrøde lepper. Prikken over i’en kommer i form av en kjølig spray med en av Chanels syv fantastiske parfymer.

Lansering av Norges største gratismagasin

Duften har nådd festen i første etasje og her summer det av feststemte mennesker. Café Contra Bar har eksklusive og kontinentale omgivelser. I baren lokker bartenderne med forfriskende drinker og like ved bardisken er det satt ut fingermat til gjestene. På en sofa langs veggen sitter Monica Hystad. Hun er daglig leder og eier av Benetton Voksen i Kløverhuset. I kveld har hun tatt med seg mamma på fest.
– Det var et helt naturlig valg for meg å ta med mamma på lanseringsfest. Vi har det alltid så gøy sammen. Ekstra stas var det at vi ble stylet. Vi ser jo nesten ut som søstre i dag!

Thomas er fremdeles på jobb og ser ut til å ha lagt merke til mor og datter langs veggen. Han går kappgang mellom festdeltagerne og baren. Det er ikke særlig krevende å være gjest på lanseringsfest for IN magasinet. Dette er en unik mulighet til å knytte seg nye bekjentskaper i samme bransje.
– IN magasinet er et kvalitetsmagasin fokusert rundt mote, interiør, design, livsstil, reise og shopping. Det skal godt gjøres å ikke treffe noen her som du ikke kjenner eller har noe til felles med.

Article image

Fikk du invitasjon, men hadde ikke mulighet til å komme? Bli med neste gang! En lanseringsfest av Norges største gratismagasin skjemmer ingen.

Tekst: Veronica S. Fjeld  Foto: Tom Berger