Hjem » Asker&Bærum »  Østerås Senter: Alt på ett sted

Østerås Senter: Alt på ett sted

Når høsten har festet grepet og kulda har satt inn, er det godt å kunne trekke inn i et lunt og inspirerende senter. På Østerås Senter opplever du en rolig og avslappet atmosfære uten stress og mas.

På Østerås Senter finner du Bjørklund som er Norges største klokke- og smykkekjede. En gave fra gullsmeden, eller lykkesmeden Bjørklund, er et minne som varer.

Kun en kort reise fra Oslo sentrum finner du et av Norges eldste innendørs kjøpesentre. De er ikke blant landets største i kvadratmeter, men til gjengjeld et intimt og hyggelig sted med god oversikt og personlig service. Her finner du butikker med freshe, funksjonelle og stilfulle varer for enhver smak; til ung og gammel, til ham og henne. Ute er det klassisk høstvær, men det spiller ingen rolle. Her kan man gå tørrskodd fra butikk til butikk og finne nær sagt alt en trenger for å klare seg i hverdagen. Her finner du dess-uten et flott treningssenter, samt tannlege, legesenter og fysioterapeut. Alt du måtte trenge på ett sted.

Underetasjen

Fresh Fitness holder til i underetasjen på senteret. Her finner du et bredt utvalg av treningsapparater på ett og samme plan, og svært god atmosfære. En stor utholdenhetsavdeling og frivektsone, samt uttøyingsområde. I samme etasje finner du også Vitusapotek som tilbyr et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd, mens hos Sunkost har de et bredt utvalg av økologisk mat og drikke, kosttilskudd og naturlig hudpleie. Trenger du noe til kjæledyrene dine så har Musti markedets største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, og de er spesielt gode på hund og katt. Julebordsesongen nærmer seg også med stormskritt og det er kanskje på tide å få renset festantrekket? 
Vinderens Rens er landets største renseri-kjede og renser alt av skjorter, dresser, kjoler, drakter, bluser, jakker og mer.

Helsetorg i andre etasje

Østerås Senter har et stort helsetorg med 2 legekontor, tannlege og en nyoppusset fysikalsk klinikk i andre 2 etasje. Østerås klinikken er Bærums største senter for 
manuellterapi. Klinikken tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Fra tradisjonell fysioterapi til, massasje, osteopati, trening med redcord, og masse annet.
– Det er derfor jeg liker meg så godt på dette senteret, forteller en stamkunde til IN magasinets utsendte. 
– Her slipper jeg å gå flere kilometer for å komme gjennom handlelisten. Jeg er på hils med mange av de som jobber her, og hele senteret er preget av en lun og stressfri atmosfære. I tillegg er det lett å parkere, og kort vei fra parkeringen.
Fra flotte smykker hos Bjørklund til nydelige blomster fra Østerås Blomster er hele senteret preget av god fagkunnskap og god service.

Trenger du en god bok? Hos ARK Østerås anbefaler de Liza Marklunds nye bok,Polarsirkelen. Marklund revolusjonerte den svenske krimromanen på 90-talletmed romanene om journalisten Annika Bengtzon.

Høstens bøker

Høsten og vinteren er tiden for å kose seg med en god bok, og hos Ark finner du et bredt utvalg bøker til både voksne og barn. Hos Ark Østerås har både Tix, Den stygge andungen og Liza Marklunds Polarsirkelen vært blant høstens bestselgere så langt. 

Beate, Pia og Heidi fra Skin Tonic på Østerås kan hjelpe deg med alt du trenger innen makeup, dufter, hudpleie, samt undertøy og strømper.

Vakker til høsten

Hos SkinTonic får du alt du trenger innen makeup, dufter og hudpleie. De hyggelige jentene på Skin Tonic er fagutdannede med fokus på kundens individuelle behov og ønske. Petite Frisørene tilbyr behandlinger for både barn og voksne – enten du vil bli ny på håret eller bare få det stylet før fest.

Østerås Blomster lager buketter, dekorasjoner, brudebinderi og sorgbinderi. De har også et stort utvalg av potteplanter. Som medlem av Interflora formidler de blomsterhilsener til fjern og nær.

Blomster i generasjoner

Østerås Blomster har holdt til på senteret siden åpningen for 53 år siden. Butikken er fylt til randen av grønne planter, blomster, buketter og diverse interiør. På Nille er butikken fylt opp med et bredt utvalg av produkter til hjemmet. I tillegg har de et imponerende utvalg av kostymer og utstyr til Halloween for de som vil gjøre litt ekstra ut av anledningen i slutten av oktober.

Bjørn Sindre Karlsen i fiskedisken på Meny Østerås. Menys dyktige medarbeidere yter god service basert på god fag- og varekunnskap.

Flott Meny-butikk

Østerås Senter kan smykke seg med en særdeles innbydende Meny-butikk. Utvalget av basisvarer er selvsagt utmerket, men butikken kan i tillegg skryte av en lekker og velutstyrt ferskvaredisk. Ost, kjøtt og sjømat; alt av ypperste kvalitet.
Trenger du en god vin til høstens fårikål-middag eller et annet festlig lag så kan de hjelpe deg på Vinmonopolet her tilbyr de som jobber der fagkunnskap, service og ansvarlighet. Du finner Vinmonopolet i 1. etasje.

Velkommen skal du være!

FAKTA: Østerås Senter

  • Adresse: Otto Ruges vei 80, 1361 Østerås
  • Webside: osteras-senter.no
  • Facebook: facebook.com/osterassenter
  • Østerås Senter ble åpnet i 1968, som et av Norges første innendørs kjøpesenter. I dag består senteret av 25 virksomheter, deriblandt Vinmonopol, Apotek og Meny. Helsetorget i 2. etg har to store legesenter, fysioterapi og treningssenter, med fysioterapeuter, manuellterapeuter, akupunktører, osteopat og massør. I tillegg har Helsetorget tannlegesenter.


Tekst & foto: Stein O Kaasa

 

Følg IN magasinet på Facebook