Hjem » Oslo »  Nytt i Byporten

Nytt i Byporten

I løpet av sommeren har flere nye Byporten-medlemmer flyttet inn hos Byporten, og det er på høy tid å presentere dem for dere. 

Noa Noa har nylig åpnet dørene i Byporten.

Høyer Woman har vært hos Byporten lenge, men nå har de endelig også Høyer Man på plass i moteetasjen sin. Andre store nyheter er Lindex flaggskip-butikk, som du finner i det store, buede lokalet ut mot byen vår i plan 2, og Noa Noa som også ligger i plan 2. I tillegg har de fått en flott kafé Backstube, og i løpet av september åpner også kaféene Delicia og Joe & The Juice dørene. Og de har flere nyheter! For det er ikke bare sånn at de får inn helt nye konsepter. Noen av dem vi kjenner godt har gjort noen endringer eller flyttet litt på seg. Next to Nothing har f.eks. flyttet til litt mer midt i senteret og Urban er omprofilert til Junkyard og er dermed en del av Nordens største aktør innen streetwear. VILA Clothes har overtatt nabolokalet og nylig åpnet en mer enn dobbelt så stor butikk, og Name.it har blitt Brando Kids med mange kjente merker som blant andre Levi’s, Jack&Jones Junior, Sebra og Lykkeland. Og de kan garantere at de neste månedene vil by på mye mer nytt ettersom hverdagen og det normale livet stadig vender mer tilbake.

Til høyre: Lindex flaggskip-butikk, finner du i det store, buede lokalet ut mot byen vår i plan 2. | Til venstre: Nå har vi endelig også Høyer Man på plass i moteetasjen vår.

Noa Noa – En følelse av balanse

Noa Noa er et internasjonalt motemerke for kvinner. Basert på en dansk designarv, med tro på at du kan oppnå mest i livet med en sterk vilje og ved å gjøre ting på din egen måte. Kolleksjonene er laget med bohemsk inspirasjon og en stor lidenskap for kvalitet, fine detaljer, håndtegnede trykk og i vakre feminine silhuetter. Stiler laget med kjærlighet for god passform og med et bevisst fokus på bærekraft. Det er høyt prioritert å sikre et bredt utvalg av forskjellige former rettet mot alle typer kvinnekropper. Størrelsesområdet går fra 32 til 44 (XXS til XXL). 
- Gjennom kolleksjonene våre ønsker vi at kvinner skal føle den nøye omtanke som blir lagt i hvert plagg, for å gi en følelse av å være godt kledd og komfortable. Vi prøver å være en inspirasjon for kvinner til å finne ro i seg selv og å kunne oppnå en mer balansert livsstil.
Nothing more. Nothing less. I tillegg har butikken barneklær opp til størrelse 4 år til gutt og 12 år til jente.

Lindex flaggskip Byporten – Butikken som multikanal

Inspirerende og prisgunstig mote. Sortimentet inkluderer flere ulike konsepter innen damemote, barnemote, undertøy og kosmetikk. Personal Shopper, “More at Lindex” (kundeklubb), Lindex Second Hand Shop i samarbeid med Fretex (du kan også levere plagg her). Butikken er unik i sitt slag i Lindex-konsernet og er en pilotbutikk med nye og innovative løsninger når det gjelder å bygge bro mellom det digitale og den fysiske butikken. En sømløs shoppingopplevelse. Her tilbys selvsikker skandinavisk design som inspirerer og får deg til å føle deg på ditt beste. Lindex feirer kvinner i alle former og størrelser, og designet er definert av moderne femininitet, enkelhet og eleganse. Lindex bærekraftløfte er å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner ved å styrke kvinner, respektere planeten og sikre menneskerettighetene.

Høyer Man – Et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn

Alt til den stilsikre mannen som ønsker seg det lille ekstra. Dette er butikken som kan hjelpe deg når skjorta har fått en flekk før det viktige møtet eller du blir overrasket med en middagsinvitasjon rett etter jobb. Det er butikken for både hverdagskjøp og det lille ekstra til den helt spesielle feiringen eller festen. For hos Høyer Man finner du kvalitetsklær til alle anledninger og overraskende hendelser. Badeshorts og håndkle til et bad på Sørenga for eksempel! Eller ny jobbveske eller reisebag, ekstra sokker til kontorskuffen eller et slips i gave til far. 

Vi har fått en flott kafé, Backstube.

Backstube – En multikulturell baker med glinsende bakverk fra alle verdens hjørner

Fristende pretzels, knasende croissanter, smakfulle børek og søte pastel de nata. Hylle på hylle med fristelser som lar tennene løpe i vann og tar deg med på en reise langt bort. Hos Backstube får du akkurat det. Idéen er enkel; la oss samle alt vi syns er godt fra bakere over hele verden i ett og samme lokale. Backstube lar deg få drømme deg bort til en ferietur du har vært på eller en reise du håper på. De fristende bakverkene bakes i butikken gjennom hele dagen av autentiske og tradisjonelle ingredienser, og sammen med det litt spesielle finner du også det du er godt vant med; Deilige surdeigsbrød og rundstykker, påsmurte baguetter, friske smoothies og rykende varm kaffe. Alt det som gjør dagen litt bedre og lunsjen perfekt.

Urban er omprofilert til Junkyard og er dermed en del av Nordens største aktør innen streetwear.

Junkyard – Det beste fra to verdener

Den kjente streetwear-aktøren Junkyard er kjent for sin bugnende nettbutikk. Nå har de tatt skrittet fra nett til butikk i fusjon med Urban og vips er de en del av Byporten! Junkyard er en av Nordens største aktører innen streetwear. Med et stort hjerte for skate- og snowboardkulturen spiller denne en betydelig rolle i butikken. Her finner du skjermer med innhold og inntrykk fra nettbutikken i en sømløs overgang mellom de to kanalene. Og det er viktig, for Junkyard er Junkyard – enten du er på besøk hos dem fysisk eller på nett. De to kanalene skal jobbe sammen for å gi deg den beste kundeopplevelsen! Junkyard har et bredt sortiment som inkluderer hundrevis av kjente merkevarer. Utvalget i butikk vil speile det beste av det som finns i nettbutikken med merker som Nike, Adidas, New Balance, Vans og The North Face, men også med spennende nyheter som Carhartt, Dickies, Butter Goods, Trasher og Polar, i tillegg til egne brands.

Velkommen inn til Byporten – de gleder seg til å møte dere!
 

Følg IN magasinet på Facebook