Hjem » Trondheim »  Nytelse i vinterbyen Åre

Nytelse i vinterbyen Åre

På toppen av Åre ligger det store og eksklusive Copperhill Mountain Lodge Åre.

Mange reisende kommer hit for å oppleve Åre om vinteren, med alt hva det innebærer av ski, shopping og friluftsliv. Men det er også en fantastisk plass å være innendørs på. Bare å oppleve det flotte hotellet, med sin herlige spaavdeling og sitt fantastiske interiør, er en ferie i seg selv. Her kan man slappe av foran den digre peisen med kakao og en bok fra hotellets egne bokhylle. Spise god mat i restauranten eller sitte i baren og nyte livemusikk og gode drinker.
– Trønderne er en av våre største gjestegrupper og det er vi kjempeglade for, spesielt for at de er de gjestene som kommer hit året rundt, sier Sara Ekdahl, markedssjef for Copperhill Mountain Lodge.

Fantastisk shopping

Vintertid hjelper selvfølgelig skigåing til å lokke gjester til det vakre vinterlandskapet Åre har å by på, men det er under forvinteren gjestene kommer til Copperhill for å oppleve selve hotellet.
– Det å kunne unne seg litt luksus i vårt herlige spa og bare slappe av å føle seg godt mottatt, er nok noe som lokker flere til å komme hit, forteller Ekdahl. 
I følge henne er det et faktum at vesle Åre også har et meget bra shoppingtilbud på en behagelig avstand og det er det mange trøndere som har oppdaget.

Digital detox

En av nyhetene denne vinteren er tilbudet «Digital detox», der gjestene tilbys å legge fra seg sine elektroniske duppeditter, under deler eller hele hotelloppholdet. Eiendelene låses inn i kassaskap og bevares trygt. Dersom man ikke klarer å holde seg borte fra telefon, laptop og nettbrett, tilbyr hotellet i stedet klassisk underholdning som brettspill og bøker. Bak denne ideen ligger troen på at hele hotellopplevelsen og omgivelsene rundt, blir sterkere om gjestene klarer å bryte sine hverdagsvaner.

Noe for alle

På Copperhill er det noe for alle og enhver. Hotellet har mange ulike pakketilbud, slik at man enkelt kan velge det som passer best for seg selv og sine kjære. Her kan man velge blant den populære familiepakken, der det inngår boende i Copper-suiten, frokost og to-retters middag, spa og familieaktiviteter. For de kjærlighetssyke passer tilbudet «Passionsforsikring» midt i blinken. Da kan man kun tenke på hverandre og nyte late dager i spaavdelingen, kose seg med god mat og champagne, som inngår i tilbudet. Copperhill tilbyr også blant annet pakkene «Torsdag Delux», «Skitesterhelg» «og Vielsehelg» og pakkene «Tre-generasjonerspakken» og «Julshopping i Åre» som er nye for i år. Les mer om dette på hotellets egen hjemmeside.

Bare behagelig

Drømmer du om en fjellferie full av fart, eller kun for å slappe av. Eller ønsker du en deilig kombinasjon er Copperhill Mountain Lodge Åre, den rette plassen for deg. Rommene er laget for at hele familien skal kunne nyte og kun ha det behagelig. Barna har eget soverom med PlayStation, det er eget kjøkken der man kan varme kakao etter skituren og en storslagen natur venter rett utenfor døren.

Tekst: Stine Marie Larsen | Foto: Copperhill Mountain Lodge

Følg IN magasinet på Facebook