Hjem » Oslo »  Nyheter på løpende bånd fra Mercedes-Benz

Nyheter på løpende bånd fra Mercedes-Benz

Det er ingen tvil om at Mercedes-Benz er et populært bilmerke her i Norge. Akkurat nå lanserer den tyske bilgiganten nye modeller på løpende bånd og det er mye glede seg til. Faktisk kommer det så mange spennende nyheter at Erik Arnesen Helsfyr dobler selgerstaben for å møte den store etterspørselen!

Med en historie som strekker seg helt tilbake til 1946 er Erik Arnesen et godt etablert navn i hovedstaden. Det hele startet opprinnelig i Akersveien 6, men allerede i 1958 flyttet bedriften til lokalene i Østensjøveien 12 på Helsfyr hvor de har holdt til siden. I 1962 ble Erik Arnesen Helsfyr forhandler for Mercedes-Benz og kan dermed skilte med en helt unik erfaring med dette bilmerket. 
– Per dags dato er vi den eneste rene og selvstendige merkeforhandleren for Mercedes-Benz i Oslo, forteller salgs- og markedssjef Kenneth Gripp og digital markedskonsulent André Jaskiewicz. 
– Erik Arnesen Helsfyr er en del av et større konsern med til sammen tre forhandlere og tre merker; Volkswagen, Audi og Mercedes-Benz. Her hos oss på Helsfyr har vi både nye og brukte biler, nyttekjøretøy og verksted.
Mercedes-Benz er akkurat nå inne i en spennende tid hvor det lanseres en rekke nye modeller. Dette har også ført til at Erik Arnesen Helsfyr ruster opp for å møte den økte etterspørselen. Et av tiltakene har vært ansettelsen av Kenneth som salgs- og markedssjef. 
– Jeg ble hentet fra Trondheim for å hjelpe til å ruste opp for et større bilvolum. Vi satser fremover og dobler selgerstaben. Vi er i en prosess med å ansette mennesker som er endringsdyktige og som samtidig har en grunnleggende forståelse for betydningen av det å tenke utenfor boksen, utfordre det etablerte, men samtidig skape unike kundeopplevelser hver gang, sier han.

Unike kundeopplevelser

Nettopp det å skape gode og unike opplevelser for kundene er viktigere enn noen gang i dagens digitale verden. 
– Stadig flere kunder oppsøker oss på nett og vi har et stort fokus på det digitale. Vi føler at vi ligger foran når det gjelder å være tilgjengelig på nett, samtidig som vi hele tiden jobber for å bli enda bedre. Ikke bare selges det nå flere biler direkte på nett, vi ser også at en stor andel av kundene har gjort forundersøkelser om bilen før de kommer i kontakt med en forhandler. Vi er opptatt av at kundene våre skal ha en bra opplevelse i alle ledd, både på nett og når de kommer til oss. Vår visjon er at sammen skaper vi unike opplevelser for våre kunder. Dette innebærer at alle avdelingene på huset samarbeider på tvers.
Man trenger ikke å tilbringe lang tid i lokalene til Erik Arnesen på Helsfyr før man ser at de virkelig lever opp til sin visjon. Her blir du alltid ønsket velkommen av hyggelige og dyktige medarbeidere som står klare til å hjelpe deg slik at du får et godt og trygt bilkjøp. 
– Vi ønsker at det å handle bil hos oss skal være en friksjonsfri reise. Personlig service er en av de tingene vi virkelig kan skille oss ut på.

Ingen rekkeviddeangst med ny hybrid

Noen av de mest omtalte nyhetene fra Mercedes-Benz i det siste er uten tvil de elektriske. Det er nok mange som ønsker å kjøre elektrisk, men som er plaget av rekkeviddeangst. Det slipper du med den nye Mercedes-Benz GLE plug-in hybrid. Den lekre SUV’en har nemlig en elektrisk rekkevidde på hele 99 km etter WLTP. 
– Dette er en helt ny og stor SUV. Med god plass og bra høyde er den perfekt som en stor familiebil. GLE hybrid har firehjulstrekk og et stort batteri i kombinasjon med en dieselmotor. Dermed passer den bra for de som har litt rekkeviddeangst. Med denne kan man cruise rundt elektrisk i bilen og skal man kjøre til for eksempel hytta så har man dieselmotoren i bakhånd.
Mercedes-Benz GLE plug-in hybrid og den nye elektriske Mercedes-Benz EQC er de to modellene Erik Arnesen Helsfyr forventer å selge mest av i tiden fremover. Mercedes-Benz EQC er en flott elektrisk SUV med 4MATIC firehjulstrekk og en rekkevidde på over 400 km (WLTP). I løpet av 40 minutter med hurtigladning vil bilen dessuten lades fra 10% til 80%.
Begge disse nyhetene kan du oppleve hos Erik Arnesen Helsfyr. Her får du dessuten hjelp til å velge den bilen som passer perfekt til akkurat deg og dine behov!

FAKTA: Erik Arnesen Helsfyr

• Adresse: Østensjøveien 12, 0661 Oslo
• Du finner forhandleren enkelt ved å følge E6. Rett før/etter «Vålerengatunnelen» tar du av mot Helsfyr og følger skilt til Bryn. 200 meter rett fram og du er der. 
• Telefon: 23 37 65 00
• E-post: post@erikarnesen.no
• Webside: www.erikarnesen.no
• Facebook: www.facebook.com/ErikArnesenHelsfyr

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Erik Arnesen & Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook