Hjem » Trondheim »  Nye Wagner Savoy med litt gammel suksessoppskrift

Nye Wagner Savoy med litt gammel suksessoppskrift

Denne våren og tidlige sommeren har Wagner Savoy på Melhustorget hatt en turbulent tid med konkurs og opphørssalg, oppsigelser og endelig oppkjøp og nyhet om videre drift av Trine Nordsteien.

Til venstre Ingunn Holthe og til høyre eieren av Wagner Savoy Melhus, Trine Nordsteien.

Av hensyn til koronaepidemien stengte en stor del av Norge ned 12. mars. Så også Wagner Savoy som måtte stenge 27. mars. En måned senere, 30 april, fikk de ansatte den triste beskjeden at butikken hadde gått konkurs. Men 12. mai fikk de ansatte den særs hyggelige beskjeden om at Trine Nordsteien hadde kjøpt butikken av Jan Egil Flo som på sin side hadde kjøpt opp kjedens butikker i Norge. Det var ikke bare Trine og de ansatte som kunne juble over denne nyheten, men også Gauldalens innbyggere som får fortsette å handle hos en populær klesbutikk for både herrer og damer, ung og voksen.

IN magasinet tok en prat med Trine (35) om før, nå og framover. En prat med en som med solid bakgrunn innen Wagner hoppet i det og ble butikkeier midt i en periode hvor bedrifter i Norge måtte stenge midlertidig eller begjære seg konkurs.
«Min faglige bakgrunn har jeg som hud og kroppsterapaut, men jeg fant etter hvert ut at jeg trivdes bedre med kundeservice og startet som ekstrahjelp på Wagner på Orkanger og ble etter hvert avdelingssjef på avdelingen på Lade. Etter en tid som butikksjef på Lade, ble butikken lagt ned, og jeg hadde en stilling som reisende butikksjef rundt omkring i hele landet, en slags potet på en måte. Da jeg fikk barn ble dette mindre aktuelt og søkte meg til en deltidsstilling på Wagner Savoy Melhus. Her ble jeg etter hvert avdelingsleder og nå er jeg «bættere» eier av butikken! Det kiler godt i magen og er litt skummelt, men jeg har god tro på konseptet vi jobber med og kontakten med Wagner i Danmark som bidrar med marketing og kampanjer, og know how. Jeg er veldig fornøyd med hvordan dette fungerer så det er ikke vits i å endre stort på noe. Vi har jo riktig nok tatt inn noe nytt da og jeg vil fortsette å bruke kreativiteten min på dette.»

Wagner Savoy har klær for han og henne både til hverdag og fest.

Merkene til herrene da, hva går det i?

«I herreavdelingen har vi diverse klesprodukter fra Bison som vi selger mye av, det gjør vi også av Lindbergh og Junk De Luxe. Junk de Luxe er kanskje krydderet i herreavdelinga, litt tøffere streetwear med kule detaljer og god kvalitet. De fører også noen veldig gode dresser i utmerket kvalitet og design. Lindberg har betegnelsene white, blue og black, noe som betegner klærnes stil og er en rettleder for kunden til å finne sin greie og det som passer til seg og sin stil. Det er det viktigste for oss, kunden skal finne klær til sin stil og smak. Går du for Lindbergh White har klærne en smalere silhuett, smale skjorter og bukser. Om det er Lindbergh Blue som passer deg finner du blant annet litt mer avslappa jeans, rutete skjorter og strikkede gensere. Det er mange fine detaljer i denne varianten. Konseptet du finner i den tredje varianten Lindbergh Black dreier seg om dress-skjorter og dresser. Vi har både dresser og skjorter med nanotech, det vil si at plagget er overflatebehandlet og gir plagg som er krøllfrie, smussavvisende og antibakterielle - ganske enkelt genialt. De er også lettstelt og har veldig god kvalitet. Vi har også dresser i ull, med klassisk snitt og flere fasonger til en god pris for kunden. Nå for tida har vi også dresspakker med skjorte og slips til konfirmanten på tilbud til 1999,-. Vi har også dresspakker på de dresser fra Lindbergh Black og Junk de Luxe.»

Hva med det til damene, hvilke merker finnes der?

«Vi tar jo inn bl.a. danske Fransa som vi har hatt lenge, men det kommer også en del nytt. Av det nye finnes b.young, Ichi og Pulz Jeans. I tillegg har vi akkurat vært på innkjøp med InWear og PartTwo og kjøpt inn noen deilige plagg i blant annet ull mohair og lin til vårsesongen 2021. Det blir masse lekkert i butikken framover som vi gleder oss til å vise fram til kundene våre. Alt i alt tar vi inn klær også i denne avdelingen for den unge og den mer voksne dama.»

Hva kan du ellers si om butikken? Hva kjennetegner den?

«Jeg mener vi har en god kundekontakt hos oss. Vi ønsker at kunden skal føle seg sett, og vi sier ikke bare hei, men spør nærmere når kunden kommer inn hos oss. Vi er interessert i å hjelpe kunden til å finne klær som passer deres smak og stil.»

Wagner Savoy Melhus har et stort utvalg av Jeans.

Hvordan går det da?

«Det går veldig bra! Det er spennende å gjøre butikken til noe eget, noe som er genuint oss. Kundene er veldig fornøyde og sier det er veldig bra at det går så godt og at butikken fortsatt finnes! Det er helt klart behov for en butikk som oss på et sted som Melhus, særlig i disse koronatider.»

FAKTA: Wagner Savoy Melhus

• Moteriktige klær for damer og herrer. De fører merker som Lindbergh, Junk de Luxe, Jacks, Bison, Fransa, PartTwo, InWear, B.young, og Ichi. Motto «value for money»
• Adresse: Melhustorget, Rådhusvegen 7, 7224 Melhus
• Telefon: 982 51 167
• E-post: melhus@wagner-norge.no
• Facebook: facebook.com/wagner.savoy.melhus
• Instagram: instagram.com/wagnersavoy_melhus

Tekst & foto: Aron Nørstebø
 

Følg IN magasinet på Facebook