Hjem » Trondheim »  Nye ŠKODA OCTAVIA iV

Nye ŠKODA OCTAVIA iV

Norgesfavoritten ŠKODA OCTAVIA har i de siste årene vært landets mest solgte stasjonsvogn med tradisjonell drivlinje. Nå er OCTAVIA lansert som helt ny modell, som for første gang blir tilgjengelig som ladbar hybrid. Møller Bil Leangen har nå åpnet for bestilling av OCTAVIA A8 iV stasjonsvogn.

– OCTAVIA har vært og er én av våre absolutt viktigste modeller, om ikke den viktigste. Den har vært en suksess i mange år. Selv de siste årene, hvor elbilene i stor grad har tatt over, har OCTAVIA vært landets mest solgte dieselbil og solgt imponerende godt i et krevende marked. Her fortjener også de dyktige forhandlerne våre mye ros. OCTAVIA er en særdeles god kombinasjon av praktiske løsninger og god plass, klassisk og linjepent design, og mye bil for pengene. OCTAVIA er tilgjengelig med 4x4, bensin og diesel, og nå for første også som mild hybrid* og ladbar hybrid. Det er en trygg og god familiebil, som dekker de aller fleste behovene du og familien måtte ha, sier Thomas Meiner, Direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller. 

En helt ny modell

Nye ŠKODA OCTAVIA er en helt ny modell. Blant annet har den nye A8-generasjonen av OCTAVIA nytt karosseri med større innvendig plass, større bagasjerom (640 liter og 490 liter for OVTAVIA iV), mer standardutstyr, nytt interiør, nytt sikkerhetsutstyr, nye assistentsystemer, og nye felger. I tillegg er den nå tilgjengelig som ladbar hybrid med en elektrisk rekkevidde på over 50 km. 

En rekke nyvinninger

Med nye OCTAVIA blir en rekke nyvinninger for første gang tilgjengelig på en ŠKODA og på en OCTAVIA. Det er blant annet første gang i ŠKODAs historie at en bil får kollisjonspute mellom fører og passasjer, 10’’ berøringsskjerm for infotainment, Head-Up display, elektronisk overføring av girvalg med Shift-by-wire, Turn Assist og Exit Warning, mildhybridsystem med 48V batteri, CollisionAvoidance Assist, Ergonomiske forseter og LocalTraffic Information som virker sammen med ACC og informerer bilen om kø og bremser den ned. 
I tillegg til dette blir OCTAVIA for første gang tilgjengelig med blant annet PHEV teknologi, Full Matrix-lys foran og Full LED baklys med animerte blinklys, 3-soners klima, Elektromekanisk håndbrekk, Traffic Jam Assist, Emergency Assist og Prediktiv, adaptiv cruisecontrol (ACC). 

Flere modeller klar for bestilling

ŠKODA Norge har nå åpnet for bestilling av OCTAVIA A8 iV stasjonsvogn som AMBITION, STYLE og RS. Det skal også åpnes fortløpende for andre motoriseringer, blant annet 4x4 og utstyrsnivå SCOUT. I første omgang er det kun stasjonsvognen som blir tilgjengelig i Norge.

Mer standardutstyr

Uavhengig av drivlinje og utstyrsnivå, så får alle modeller av OCTAVIA mer standardutstyr enn noen gang. Samtidig har OCTAVIA alltid kunnet tilby mye bil for pengene, og det skal fortsatt være gjeldende for den nye modellen. Prisene for nye OCTAVIA iV starter på 406.000 kroner for en AMBITION-utgave med 204 hk PHEV TSI og DSG-girkasse. Det er nå også åpnet for bestilling av STYLE med 204 hk og DSG, samt OCTAVIA RS med 245 hk og DSG.
– Det er ikke alle som ønsker eller har anledningen til å kjøre elektrisk, og det er viktig for oss å ha attraktive alternativer til alle kundene, uavhengig av drivlinje. Nå som nye OCTAVIA blir tilgjengelig som ladbar hybrid, har vi stor tro på at den kommer fortsetter å være en kundefavoritt blant nordmenn, selv om ENYAQ nå kommer på markedet, sier Meiner. 

Interesseret i ny bil? Da bør du ta kontakt med Møller Bil Leangen i Trondheim. Enten for å bestille ny bil eller for å få mer informasjon om den nye ŠKODA OCTAVIA iV.

  • Prisene for OCTAVIA iV starter fra kroner 406.000 for AMBITION 204 hk PHEV TSI DSG 
  • OCTAVIAiV har en elektrisk rekkevidde på over 50 km 
  • Det åpnes nå også for bestilling av STYLE 204 hk DSG og RS 245 hk DSG. 
  • En mild hybrid har en mindre el-motor som støtter forbrenningsmotoren ved behov.

FAKTA: Din ŠKODA-forhandler

• Møller Bil Leangen
• Adresse: Tungasletta 6, 7047 TRONDHEIM
• Tlf: 24 03 42 42
• Epost: leangen@moller.no
• Web: trondheim.skoda.no
• Facebook: facebook.com/SkodaTrondheim

Tekst: IN magasinet | Foto: Skoda
 

Følg IN magasinet på Facebook