Hjem » Oslo »  Ny spesialforretning for undertøy på Paleet

Ny spesialforretning for undertøy på Paleet

Tidligere i høst åpnet Pikant Under dørene til sin nye butikk i 2. etasje på Paleet. Ikke bare kan de friste med et bredt utvalg innen undertøy, nattøy, badetøy og tilbehør fra internasjonalt anerkjente merker, her får du også hjelp til å finne den størrelsen og passformen som passer perfekt til akkurat deg!

Hos Pikant Under på Paleet finner du blant annet undertøy og silkekjoler fra Aubade.


Det er ikke så mange igjen av dem. Spesialforretningene med både det brede utvalget og den personlige servicen. Men Pikant Under er definitivt en av dem. Her finner du undertøy, nattøy, badetøy og tilbehør i høy kvalitet og fra kjente merkenavn. Med et utvalg som spenner fra luksuriøse undertøyssett med swarovski krystaller og broderier til basis-plaggene man trenger i enhver undertøysgarderobe er det dessuten noe for enhver anledning, lommebok og figur.
Tidligere i høst åpnet Pikant Under sin syvende butikk i rekken, i andre etasje på Paleet midt i hjertet av Oslo. Fra før finner du de også på CC Vest, Trekanten, Liertoppen, Gjøvik, Drammen og Trondheim. 
– Vi åpnet butikken her på Paleet 14. september, og merker at det er stor etterspørsel etter en spesialforretning med undertøy i Oslo sentrum. Pikant Under er en familiebedrift med over 20 års erfaring med undertøy, og vi har et godt samarbeid med de andre butikkene. Vi er veldig stolte over den nye butikken vår og har fått mange positive tilbakemeldinger fra kundene, noe vi selvfølgelig setter stor pris på, forteller butikksjef Frida Gunnarsson og Iselin Nordøy som er ansvarlig for sosiale medier.

Kjente merkenavn

Pikant Under kan skilte med en rekke kjente merker, og i undertøyshyllene finner du blant annet navn som Lise Charmel, Chantelle, Aubade, Empreinte, Abecita, Marie Jo og Primadonna. 
– Vi har også ull/silke undertøy fra Calida til damer og herrer, og Oscalito for damer. I tillegg har vi et stort utvalg badetøy hele året, fra blant andre Saltabad, Abecita, Marie Jo, Primadonna, Seafolly og Roidal. Vi merker godt at folk nå har begynt å reise litt igjen, og det har vært en del etterspørsel etter badetøy. 
De to blide damene i butikken på Paleet forteller at de fokuserer på at det skal være noe for alle aldersgrupper her. Derfor har de satset litt mot de yngre med merker som Calvin Klein, og tilbehør som spennende ringer. I tillegg er butikken også aktiv på Instagram med både nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du kan selv følge de på @PikantUnder_Paleet
– Calvin Klein er et populært merke blant de yngre og vi ser at det er mange som har lurt på hvilke fysiske butikker de kan finne det i. Undertøy er ofte vanskelig å kjøpe på nettet. Det er ikke enkelt å vite hvilken størrelse man skal ha og det kan heller ikke returneres. Så det er mange som blir glade når de oppdager at vi har det her slik at de kan prøve bhen før de handler.

Morgenkåper er en populær gave hos Pikant Under som har et stort utvalg. | Frida Gunnarsson og Iselin Nordøy ønsker deg velkommen til en hyggelig julehandel hos Pikant Under på Paleet.

Hjelp til å finne riktig størrelse

Uansett alder så er det viktig at man får hjelp i en spesialforretning til å finne riktig størrelse på bhen. Mange av oss går nemlig rundt med feil størrelse på bhen, noe som både fører til feil passform og kan gi smerter i nakke og skuldre. 
– Vi er her for å hjelpe kundene å finne den riktige størrelsen og passformen. Det er viktig for oss at alle føler seg velkomne her og får en god opplevelse når de er her. Vi har et godt utvalg i alle størrelser, fra XS til XXL. I tillegg har vi muligheten til å spesialbestille hvis man ønsker noe vi ikke har inne. Det er viktig før oss att kundene våre vet at vi er der for dem, samtidig er vi klar over at mange synes det er veldig personlig å prøve undertøy. Vi ønsker at kundene får den hjelpen de trenger. Vi er aldri påtrengende, og kundens behov står alltid i fokus. Men det å hjelpe kundene våre er jo det vi brenner for. Dette er fantastiske produkter å jobbe med, og det er en god følelse når kundene går ut herfra med et stort smil. 
Hos Pikant Under finner du alltid et godt utvalg i basisfargene som svart, hvitt og beige, i tillegg har de alltid sesongens motefarger. 
– Akkurat nå er det mye blå og brune nyanser, og frem mot jul kommer det også en del grønt og petrol. Vi er opptatt av å følge trendene. Nå har for eksempel silke blitt veldig populært igjen. Både silkekjoler og topper er ikke lengre bare undertøy, men brukes også til fest. Særlig er silkekjoler under en strikket genser blitt stort i motebildet. Vi har alltid et stort utvalg innen silkekjoler, nattøy og morgenkåper. 
Julen nærmer seg med stormskritt og hos Pikant Under finner du alt du trenger under selskapsantrekket, i tillegg til de gode gaveideene. 
– Strømpebuksene fra Wolford er populære til julebordsesongen, det samme med hold-in produkter. Og til menn som ønsker å kjøpe lekkert undertøy i gave til partneren anbefaler vi at man kanskje snoker litt i skuffene først for å finne riktig størrelse. Samtidig sørger vi alltid for byttelapp slik at mottakeren kan bytte om størrelsen likevel blir feil. En annen populær gave er morgenkåpe og silkekjole som matcher, avslutter Frida og Iselin og ønsker alle hjertelig velkommen til Pikant Under på Paleet!

FAKTA: Pikant Under Paleeet

• Hos Pikant Under finner du et godt utvalg av størrelse og kvalitetsmerker. De har butikker på: Paleet, CC Vest, Asker, Drammen, Gjøvik, Lier & Trondheim
• Adresse: Paleet - Karl Johansgt 37/41 0162 Oslo
• Web: pikantunder.no
• Instagram @PikantUnder_Paleet
• Tlf 902 57 756
• Epost: paleet@pikantunder.no

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Aubade
 

Følg IN magasinet på Facebook