Hjem » Oslo »  Ny og trendy frisørsalong

Ny og trendy frisørsalong

Med en historie som strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 60-tallet, er KAN Frisører en av de veletablerte frisørkjedene i hovedstaden. Men de hviler på ingen måte på laurbærene. Deres dyktige frisører er alltid opp-daterte på de siste trendene og i januar flyttet de salongen i Vika til nye og moderne lokaler ved Nationaltheatret! 

Mye har endret seg innen både hårmoter og resten av samfunnet siden KAN Frisører ble grunnlagt i 1963. Men besøker du en av deres salonger i hovedstaden så er det fremdeles kundens opplevelse som står i fokus. Her møter du alltid frisører som er opptatt av å finne en frisyre som kler deg og din livsstil. 
Selv om firmaet er bevisst sine røtter så er de også opptatt av å følge med i tiden, noe som kommer tydelig til uttrykk i den nye og flotte frisørsalongen de åpnet i januar. Da flyttet de salongen fra House of Oslo i Vika til Stortingsgaten, bare et lite steinkast unna Nationaltheatret stasjon og Slottet. Interiøret er trendy og moderne, med mørke vegger som danner en elegant ramme rundt salongen. Man skal heller ikke være lenge på besøk før den gode atmosfæren blant de ansatte smitter over. Her kan du med andre ord slappe av og nyte en velfortjent pause i hverdagen, for eksempel med en deilig hodebunnsmassasje.

Mange faste kunder

Ved siden av salongen ved Nationaltheatret har KAN Frisører også salonger på Ringnes Park, Blindern og i Bærum. 
– På Blindern har vi drevet sammenhengende siden 1964 og i Vika siden 1969. Den dagen vi flyttet til Stortingsgaten var det faktisk akkurat 48 år og 48 dager siden salongen i Vika åpnet dørene. Alle som jobber her er veldig stolte av den nye salongen. I tillegg til en stilig salong som ligger utrolig sentralt så har vi også dyktige frisører som gjør at det alltid er hyggelig å komme hit, så jeg skjønner at folk kommer tilbake. Våre priser er dessuten alltid edruelige. Vi er så heldige at vi har mange faste kunder og den første kunden da vi åpnet den nye salongen hadde vært kunde siden 1969. For mange er det nok en ekstra trygghet at vi har holdt på så lenge, samtidig som vi er opptatt av alltid å følge med i tiden, forteller daglig leder for kjeden, Olav Midtgarden.
Frisørene hos KAN deltar jevnlig på kurs og seminarer, og er alltid oppdatert på de siste hårmotene. De har dessuten sitt eget kreative team. Teamet er sammensatt av frisører fra alle KAN salongene. 
– Det er viktig for oss å ha et kreativt miljø i våre salonger. Det kreative teamet utvikler våre egne kolleksjoner og følger med på hva som rører seg i inn- og utland, sier Erika, en av teamets medlemmer vi møter i Vika. 
– De tar også på seg oppdrag ved ulike eventer. Blant annet har de stylet nobelprisvinnerne under Nobelprisfeiringen. Og de er alltid tilgjengelige for nye, spennende oppdrag.

Dette sier KAN Frisører om hårmoten for damer:

Vårt syn på årets trend tar utgangspunkt i at kunden alltid er i fokus. Vi prøver å fremheve de beste sidene/trekkene hos kunden på en måte som gjør at ferdig resultat oppfattes som «effortless beauty», uanstrengt skjønnhet. Farge og frisyre står kledelig til kunden og ser naturlig, myk og litt glamorøs ut, samtidig helt uanstrengt og komfortabelt. Vi ser 70-tallet som en inspirasjonskilde til mye av årets hår-trender med sine myke bevegelser og varme toner.

Det hele tok av i 1969

KAN Frisører ble grunnlagt av Kåre A. Nilsen og bak resepsjonen i den nye salongen henger et sitat fra grunnleggeren selv som oppsummerer mye av filosofien hos kjeden. «Det hele tok av i 1969. Jeg hadde åpnet min 3. salong og blitt norgesmester for 3. gang. 1969 var året alt skjedde, månelanding, Woodstock, Vietnamkrigen herjet, Beatles hadde sin siste opptreden og jumbojeten fløy sin første tur. Det var da jeg virkelig skjønte hvor viktig hårmote var. Salongen i Vika ble et senter for kreativitet og faglig dyktighet, og siden den gang har vi klippet og stylet hippier, discodronninger, puddelrockere, punkere, hiphopere og hipstere. Men mest av alt helt vanlige folk som deg og meg, som bare vil ha en hyggelig time hos frisøren og være fine på håret.»
Frisyren har mye å si for selvfølelsen. Enten du trenger en ny frisyre til en av livets store anledninger eller bare vil føle deg litt ny før våren, så står de dyktige frisørene hos KAN Frisører alltid klare til å hjelpe deg!

Dette sier KAN Frisører om hår-moten for herrer:

Klassiske frisyrer med en twist. En kombinasjon av skinfade og mye lengde på toppen som gjerne styles i en tyngre lugg. Det er lov å tenke utenfor boksen for nå vil vi se at det skjer noe i frisyren. Skap tekstur i håret, med krøller, bølger eller hvorfor ikke fletter?

FAKTA KAN Frisører

• KAN Frisører avdelinger: 
- Vika: Stortingsgata 30
- Bærum: Bekkestua
- Ringnes Park: Ved Ringen kino
- Blindern: Frederikkebygget
• Web: www.kanfrisor.no
• E-post: post@kanfrisor.no
• Facebook: www.facebook.com/kanfrisorer
• Instagram: www.instagram.com/kanfrisorer

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & KAN Frisør
 

Følg IN magasinet på Facebook