Hjem » Oslo »  Ny kjøkkenrevolusjon fra BORA

Ny kjøkkenrevolusjon fra BORA

I løpet av de siste ti årene har BORA befestet sin posisjon i kjøkkenmarkedet med sine benkeventilatorer. Det tyske selskapet er i stadig utvikling og nå har de lansert en ny kjøkkenrevolusjon med kombidampovnen BORA X BO. I løpet av vinteren kan du oppleve den nye ovnen i det splitter nye showrommet til Engebretsen i Dronningens gate!

BORA X Pure - kåret til best i test av alle benkeventilatorer på markedet i Norge av Vi Anbefaler - juli 2021

Selv om det i dag er mange leverandører som tilbyr benkeventilatorer så er det BORA som har originalen og 10 års teknisk forsprang. Helt siden starten for ti år siden har nemlig det tyske selskapet vært nyskapende. Med benkeventilasjon fra BORA får du ikke bare en ventilator som er mye mer effektiv enn de tradisjonelle kjøkkenhettene, du slipper også de store og stygge kjøkkenhettene som ofte blir et blikkfang i kjøkkenet. På denne måten har BORA gjort kjøkkenet mer tilgjengelig som et allrom. 
– BORA er kjent for et ekstremt fokus på detaljer og de jobber kontinuerlig med å videreutvikle sine produkter. De lanserer dessuten jevnlig nyheter. Med en benkeventilator fra BORA er du garantert høy kvalitet i alle ledd hvor absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene, forteller markedssjef Anne Hamar hos Engebretsen. 
Det er Engebretsen som har agenturet for BORA i Skandinavia. Selv om de kun selger til forhandlere så er det nok mange som har vært innom deres showroom på Skøyen. Tidligere i sommer stengte de dørene på Skøyen og forbereder seg nå på å flytte inn i et splitter nytt showroom i sentrum, nærmere bestemt i Dronningens gate 28. 
– Vi har lenge hatt kontorer her. Nå har eieren av Engebretsen kjøpt hele gården og vi er midt inne i en stor oppussingsprosess. I første etasje kommer det et stort showroom som kommer til å bli rålekkert. Her vil vi dessuten få enda bedre muligheter til å holde kurs og eventer, og vi gleder oss veldig til det står ferdig i løpet av høsten. 

BORA X BO - kombidampovn - den kraftigste ovnen som er på markedet for det private kjøkken. Tilgjengelig i Norge fra Q2 2022.

Ny kombidampovn

BORA er ikke et selskap som lener seg tilbake og hviler på sine tidligere triumfer. 
– Det er utrolig moro å jobbe for BORA, det skjer noe hele tiden. I juni var noen av oss i Tyskland på BORA Inspirasjon Days hvor de viste frem alle nyhetene. Den mest spennende nyheten er nok kombidampovnen BORA X BO. Den kommer til showrommet i høst og for salg i løpet av 2022. Dette er den første ovnen for privatmarkedet som kan måle seg med kraften på ovnene i profesjonelle kjøkken. X BO er ovn og dampovn i ett, som både steker, griller og damper. I tillegg kan den også trekke ut all fukt slik at man kan tørke for eksempel frukt og bær. BORAS store visjon er jo å gjøre livet på kjøkkenet enda triveligere og en typisk detalj for BORA er at før man åpner ovnsdøren så trekkes all damp og lukt ut slik at man slipper matlukt i rommet. Den er dessuten så enkel og intuitiv å bruke at man ikke en gang trenger bruksanvisning, sier Anne med et smil. 
I tillegg kan man også kjøpe med to typer varmeskuffer som har en rekke smarte funksjoner i typisk BORA stil. 
– Vi er veldig begeistret for denne kombiovnen og gleder oss til å selge den. Selv om den nok kommer til å koste litt, så er den vel verdt pengene! 

BEST I TEST

I løpet av det siste året har BORA vunnet flere prestisjetunge priser. Benkeventilatoren BORA X Pure ble blant annet kåret til best i test her i Norge i konkurranse med alle benkeventilatorene på markedet. I tillegg ble «lillebror» BORA Pure kåret til best i test av danske Forbrugerrådet Tænk i juli. 
– Vi er veldig stolte over å vinne disse kåringene, og det er gøy å være en del av BORA systemet. Det er veldig moro å selge produkter som du vet kundene vil elske, avslutter Anne og ønsker alle velkommen til det nye showrommet i Dronningens gate etter nyåpningen!

FAKTA: Engebretsen AS – BORA Norge


Tekst: Mona Gullstein | Foto: Engebretsen
 

Følg IN magasinet på Facebook