Hjem » Asker&Bærum »  Norges største spesialforretning for tepper

Norges største spesialforretning for tepper

I store, flotte lokaler sentralt på nedre Stabekk i Gamle drammensvei finner vi Teppeforum. Denne spennende spesialbutikken har ligget her siden 2016 og er sammen med nabobutikkene virkelig i ferd med å etablere Stabekk som et sted med unike spesialbutikker og fokus på faghandel.

Tre spesialister på hvert sitt fagområde slo seg sammen her. De hadde en forretningsidé, og var så heldige å finne perfekte lokaler. 
Lars N Nygård Orientalske Tepper selger håndknyttede og -vevde tepper, kelimer, fra de klassiske teppe landene som Iran, Irak, Tyrkia og Afghanistan. Teppene er i all hovedsak laget i naturmaterialer og farget med plantefarger. De har et stort utvalg av eldre og antikke tepper, men også nye, mer moderne og ungdommelige kolleksjoner. Lars driver butikken sammen med datteren Line.
Kongelf Carpet fører tepper til alle formål, til trapper, avpassede og vegg til vegg etc. Christian Kongelf har mer enn 50 ulike leverandører, de fleste i Europa, og ca. halvparten av disse er han alene om å føre i Norge. Han kan levere tepper i alle formater og former i materialer til ethvert formål. Teppene kan også lages etter ønske, i eget mønster og farger.
Akasa & Partner selger eksklusive tregulv og har et stort utvalg veggbekledning. 

Tilfredsstille kundenes teppebehov

Deres felles policy er å tilfredsstille kundenes teppebehov på alle måter, med kvalitet og service både før og etter en handel. De bistår alle med faglige råd, hjemlån, gjerne hjemmebesøk, legging av tepper, taksering, vask og restaurering. Med tilsammen over 100 års erfaring med tepper, er nettopp fagkunnskapen deres største styrke. Det foregår mye lettvint handel, ikke minst netthandel og katastrofale tilfeller av turisthandel, hvor kundene ikke engang får et minimum av pålitelige faglige råd. Det får de hos Teppeforum.
Partnerne hos Teppeforum priser seg lykkelige for å ha unnsluppet trafikkaoset og vanskelighetene i Oslo, hvor de før hadde butikker. Nå har de egne parkeringsplasser for sine kunder og ligger utenfor bomringen. Teppeforum kan i det hele tatt by på en unik handleopplevelse.

FAKTA: Teppeforum

• Adresse: Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk
• Telefon: 922 93 322
• Web: www.teppeforum.no
• Facebook: facebook.com/teppeforum
• Teppeforum består av:
Lars N. Nygård: carpetlars.no
Kongelf: kongelf.no
Akasa & Partner: akasa.no
• Om Teppeforum: Norges største spesialforretning for tepper. Fantastisk utvalg. Sentralt beliggende på Stabekk i Bærum har de et lokale på 350 m2. 

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook