Hjem » Oslo »  Naturlig skjønnhet med permanent makeup

Naturlig skjønnhet med permanent makeup

De siste årene har permanent makeup blitt stadig mer populært. Men i takt med den økende populariteten kan det være vanskelig å orientere seg i markedet. Hos Long-Time-Liner i Vika jobber noen av Norges fremste eksperter innen permanent makeup. Her kan du med andre ord senke skuldrene vel vitende om at du er i de aller beste hender!

Ønsker du å fremheve øyenbrynene, markere vippelinjen eller leppene så kan du få flotte resultater med permanent makeup. Dette er det stadig flere som oppdager og de siste årene har både permanent makeup og microblading vært blant de største trendene på skjønnhetsmarkedet.
Hos Long-Time-Liner i Observatoriegaten i Vika møter du noen av landets mest erfarne innen permanent makeup. Ikke bare var salongen den første i landet, de er fremdeles byens eneste rene permanent makeup salong. 
– Alle som jobber her har lang erfaring og dette er noe de jobber med hver dag. Det er stor forskjell på noen som utfører en behandling i måneden og de som bare jobber med dette hver dag, sier innehaver Manuela Plei. 
I salongen møter du også Lene Bergedahl og Hege Treiborg, og sammen regnes de tre damene for pionerer innen permanent makeup i Norge. I tillegg er hudterapeut Marion Giskeødegård en del av teamet. Hun tilbyr blant annet behandlinger med Green Peel som har blitt veldig populært de siste årene.
Stadig flere oppdager permanent makeup. Dette har ført til at antall aktører som tilbyr permanent makeup og ikke minst den trendy øyenbrynsbehandlingen microblading nærmest har eksplodert. Dessverre er ikke alle aktører like seriøse og det kan være vanskelig å orientere seg på markedet.

Microblading eller permanent makeup?

På grunn av sin ekspertise og lange erfaring får teamet ved Long-Time-Liner ofte de kundene som fortvilet trenger hjelp til å rette opp etter å ha fått utført permanent makeup eller microblading hos noen som viste seg å være mindre profesjonelle. Særlig bruker de mye tid på å rette opp dårlige resultater etter microblading.
De fleste av oss ønsker oss jo flotte øyenbryn og vi ser stadig vekk bilder av stilige øyenbryn det blir hevdet er laget ved hjelp av nettopp microblading. Men sannheten kan ofte ha visse modifikasjoner. 
– På nettet ser alt fantastisk ut. Det er viktig å tenke på at bildene kan være redigerte. Utfallet har mye å gjøre med hudens beskaffenhet og det er slettes ikke sikkert man blir seende lik ut som på glansbildet. I tillegg vises det ofte bare små utsnitt. En god regel er ikke å stole kun på bilder, sier Manuela.

Mer forutsigbart resultat med permanent makeup

Det er en utfordring å rette opp etter en mislykket tatovering, men enda mer vanskelig etter microblading. Noe av problemet ligger i selve forskjellen på permanent makeup og microblading. Permanent makeup påføres ved hjelp av en spesielt utviklet maskin som er pålagt en viss sikkerhetsstandard og derfor er dette mer kontrollert. Microblading er en ren manuell metode som krever mye mer kunnskap om hud, og spesielt om hudens tilstand. Ved Microblading så «skjærer» man fine linjer i huden med små skarpe «blades» og dette er noe av det som skaper problemer. Microblading skaper en helt annen sårflate enn permanent makeup. Permanent makeup kan sammenlignes med et lett «skrubbsår» mens microblading skaper kutt i huden, dermed er faren for arrdannelse og farge som sprer seg ukontrollert i huden mye større ved microblading. Man kan selvfølgelig oppnå et fint resultat med microblading og en kombinasjon med både permanent makeup og microblading kan være en løsning. Microblading er ikke for alle og en ansvarsfull behandler vil vurdere kunden nøye og veilede til det beste resultatet. Det er derfor viktig at behandler har en solid utdannelse innen permanent makeup og ikke bare 1-dags kurs på nett.
Det finnes mange flinke behandlere i Norge. Men det er en uregulert bransje og det er vanskelig å vite hvem som er dyktig. I det siste har vi sett at det er mange som reklamerer med at de er «master». Men det beviser egentlig bare at de har vært tilstede på et kurs. Som ordtaket sier, det er erfaringen som gjør mesteren.
For å sikre seg mot et uønsket resultat bør man undersøke markedet først. Bestill time til konsultasjon, gjerne hos flere forskjellige. Følg gjerne anbefalinger fra bekjente. Ikke velg det stedet med de største rabattene, det kan ende opp med å bli dyrt til slutt etter et kostbart opprettingsarbeid. Husk også at ikke alle er skapt for trendbryn. Det er egentlig et fåtall som kler de store brynene. Ikke eksperimenter med tatoveringer på noe som er en trend!

Ny pigmentfjerner

Bye-Bye Pigment er en ny pigmentfjerner utviklet i Long-Time-Liners laboratorium i München. Den trekker ut pigmenter fra huden og er effektiv ved fjerning av microblading, permanent makeup og mindre tatoveringer. 
– Bye-Bye Pigment er ment til korreksjon av mindre ting og har man vært uheldig med microblading så kan denne behandlingen være en god løsning. Antall behandlinger kommer blant annet an på hvor dypt i huden pigmentet ligger. Det er helt utrolig å se hvordan fargen trekkes ut av huden under behandlingene. Bye-Bye Pigment er både skånsom og effektiv.

Kurs for alle nivåer

Ved siden av å ta imot kunder i salongen så tilbyr Long-Time-Liner også kurs for både nybegynnere og viderekomne. Faktisk er Long-Time-Liner de som har lengst erfaring innen kursvirksomhet i Norge. Hos oss får man heller ikke diplom før man har bestått kurset. 
– Vi har individuelt tilpassede kurs med varighet fra en dag til en uke. Vi gir dessuten alle som går kurs hos oss muligheten til å komme tilbake og øve uten ekstra kostnad. Dette er veldig fint om det er en enkelt ting man synes er utfordrende som for eksempel eyeliner.
Mange som holder kurs innen permanent makeup er bare på stedet i kort tid før de drar videre. Med Long-Time-Liner vet du at de vil være tilgjengelige uansett når du trenger råd eller veiledning. 
– Det er viktig med en seriøs og erfaren kursaktør som ikke bare er der i tre måneder før de forsvinner. Da har du ingen til å hjelpe deg videre. Vi er dessuten totalleverandør av alt av utstyr og farger, avslutter det erfarne teamet hos Long-Time-Liner og ønsker alle velkomne til salongen i Vika!

FAKTA: Long-Time-Liner

• Long-Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosmetikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling i dag en ansett behandlingsform innen skjønnhetspleien. Kontur Make Up fremhever ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering. Med Kontur Make Up kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttrykksfullt utseende.
• Adresse: Vika, Observatoriegata 12, 0254 Oslo
• Telefon: 22 55 16 90
• E-post: post@long-time-liner.no
• Webside: longtimeliner.no
• Facebook: facebook.com/longtimelinerscandinavia

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Long-Time-Liner
 

Følg IN magasinet på Facebook