Hjem » Asker&Bærum »  Miin ønsker velkommen til en trivelig julehandel

Miin ønsker velkommen til en trivelig julehandel

Etter mange år på Bærums Verk er motebutikken Miin opparbeidet seg status som en av Bærums beste klesbutikker. På forsommeren i år sto butikken klar etter en større oppussing. 

Etter oppussingen er butikken organisert på en ny måte. Kundene kan nå vandre gjennom butikken som i en spennende labyrint. Klærne er satt sammen etter farger og kunden kan gå etter det man er tiltrukket av.

Det nye interiøret er den perfekte rammen rundt en spennende varemiks fra anerkjente merker. Så enten du på jakt etter ny inspirasjon til jule- og vinter-garderoben eller er ute etter å handle julegaver, er det vel verdt å ta turen innom. Etter et besøk hos Miin er det ikke vanskelig å forstå hvorfor kunder reiser hit fra hele Bærum og Oslo området. Akkurat nå har vinterens nyheter ankommet, og butikken formelig bugner over av lekre klær. Men det er ikke bare kolleksjonene som er nye denne vinteren. Etter oppussingen fremstår nå butikken som helt ny med et stilig interiør preget av lys valnøtt med innslag av organiske former.
– Vi ville ha en moderne men allikevel tidløs stil, sier butikksjef Ruth Tobiassen. 
– Det synes jeg vi har lykkes godt med. Vi har organisert butikken på en ny måte også. Kunden kan vandre gjennom butikken som i en spennende labyrint. Klærne er satt sammen etter farger og kunden kan gå etter det man er tiltrukket av.

Spennende merker

Hos Miin finner du antrekk til alle anledninger, enten du er på utkikk etter en vakker kjole til juleselskapet eller en ny vinterjakke. En variert blanding av anerkjente merker fra både inn- og utland sørger for at det er noe for enhver smak og stil.
– Felles for alle merkene vi fører er i tillegg til kvaliteten det at de er stabile i markedet, forteller Ruth.
– Vi har merker i flere priskategorier. Av de som er rimeligst kan jeg trekke frem Moves, Soaked in Luxury og tilbehør fra Day ET. Fra disse har vi et godt utvalg av plagg som gir en følelse av luksuriøse kvaliteter og detaljer.
Her får du virkelig mye for pengene. Konseptet bak disse merkene er å lage en bro mellom luksusverdenen av mote og moteriktige plagg til en god pris. Plaggene er lette å kombinere og blir virkelig lagt merke til.
– I det vi kaller mellom-pris klasse har vi merker som In Wear, Part Two, Five Unit og Line of Oslo. Plaggene gir en følelse av luksuriøse kvaliteter og detaljer. Vi har fått inn masse lekkert fra disse leverandørene. Disse merkene er kjent for god passform, rene kvaliteter og et tidløst og elegant uttrykk. Så har vi de mer eksklusive merkene som Day Birger et Mikkelsen, Close to my Heart, Shoe Biz, Denim Studio og Juicy Couture. 
Dette er merker for kunder som er enda mer opptatt av rene kvaliteter og design. Disse merkene har ofte plagg av naturlige kvaliteter som ull, silke, viskose, bomull og bambus. Disse merkene har ikke stor produksjon, så dette er virkelig plagg for kunder som vil skille seg ut.

Noe for enhver

Butikken har også en barneavdeling med et godt utvalg av barneklær både for gutter og jenter, fra baby og opp til 12 år. Ruth driver også herrebutikken Bark som ligger vegg i vegg. Så tar du turen til Bærums Verk kan du faktisk gjøre unna julegavene til hele familien. I tillegg til den åpenbare idyllen på Bærums Verk, er Miin er også et praktisk sted å handle, ikke minst i disse Corona-tider. 
– Vi oppfordrer folk til å komme i gang med julehandelen og gjerne besøke butikken i ukedager og kvelder for å regulere trykket i julehandelen. 
Miin er en stor og luftig butikk og alle smitteverntiltak blir fulgt til punkt og prikke. Butikken ligger 2 minutters gange fra parkeringen, som også er gratis. Ruth Tobiassen og de andre jentene på Miin ønsker gamle og nye kunder velkommen til en trivelig julehandel!

FAKTA: Miin Bærums Verk

• Adresse: Vertshusveien 2, 1353 Bærums Verk
• Facebook: facebook.com/MiiNBaerumsVerk
• Instagram: instagram.com/miin_bv
• Tlf: 928 71 722
• Nettbutikk: miinto.no Miin

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook