Hjem » Asker&Bærum »  Meny Sandvika klar for storinnrykk

Meny Sandvika klar for storinnrykk

Julen nærmer seg med stormskritt og på Meny på Sandvika Storsenter er hele butikken klar for storinnrykk av ivrige bæringer med handlelapper fulle av jule og nyttårsvarer.

Velfylte ferskvaredisker og kunnskapsrike fagfolk står klare med gode råd og tips til å gi kundene inspirasjonen, og hjelpen de trenger til en vellykket jule og nyttårsfeiring! 
– Sammen med kunnskapsrike ansatte er det nettopp det brede utvalget som skiller oss fra mange andre butikker, forteller ferskvaresjef Martin Lyng Pettersen.
Her får du fersk fisk og kjøtt av ypperste kvalitet hele året. 
– Her får kundene akkurat det de ønsker. Er det noe vi ikke har så bestiller vi gjerne så lenge det er i sesong. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra kundene på det gode og brede utvalget vi har.
I ferskvarediskene finner du også røkelaks, lammerull, sylte, roastbiff, waldorfsalat og potetsalat. Kort sagt alt du trenger for å lage en god frokost. Og lurer du på hva du skal servere eller hvordan du best skal tilberede måltidet står det alltid fagfolk bak disken som mer enn gjerne kommer med gode råd og tips.
– Spesielt nå før jul får vi mange spørsmål. Og mange lurer på hvordan de lager den perfekte ribba. Det viktigste er forarbeidet sier vi alltid. Og at du tar deg god tid. Ribben skal rutes og krydres med salt og pepper to dager i forveien. Det er viktig at den rutes mykt nok og ikke så langt ned at man treffer kjøttet. Kjøper man ribbe her hos oss får man den ferdig rutet og slipper å tenke på det. Så er det viktig med bue på ribba så fettet får rent av. Hell på vann og dekk formen med aluminiumfolie. Det er viktig at folien er helt tett, for at dampingen skal bli vellykket. For å få til den berømte sprø svoren så kan det være smart å bruke grillfunksjon, men pass på! Noen sekunders uoppmerksomhet er nok til at svoren blir brent!
Det har aldri vært så stor bredde og kvalitet på julematen både når det gjelder lutefisk, ribbe og pinnekjøtt.
– Vi har fått mange fantastisk småprodusenter som med stor lidenskap og et hjerte for dyrevelferd og gode produksjonsmetoder leverer helt fantastiske produkter, forteller Martin.
– Nytt hos oss i år er pinnekjøtt av rein fra Finnmark rein, den har mindre fett og mildere smak enn sau. Når det gjelder den evige diskusjonen om røkt VS urøkt pinnekjøtt pleier vi å si at det er et godt alternativ er å kjøpe urøkt, og heller ha en god røkt vossakorv ved siden av. Også er det vegetarianerne da. Flere og flere etterspør kjøttfrie alternativer, og det har vi selvsagt også. Såkalte vegisterkaker og nøttestek for eksempel har blitt et alternativ for mange.

Ikke nødvendigvis dyrere

Mange tror at Meny er mye dyrere enn mange av de andre kjedene. Det er en sannhet med modifikasjoner forteller butikksjef Martin Bernhus.
– Det er jo nettopp det som er så fint med denne butikken. Det enorme utvalget! Her tilbyr vi kundene hele spekteret av varer. Fra First Price produkter til dyre og eksklusive varer. Du kan godt si at vi har noe for enhver mage og lommebok. 

Service

– Vi har en helt enestående service her, sier Martin videre. 
– Vi har over 100 ansatte i denne butikken og mange har jobbet her i mange år i forskjellige funksjoner, så her treffer du virkelig folk som kan sitt fag. Også setter vi servicen i høysetet. Før jul og nyttår hender det at vi støter på menn med 30 gjester og null kontroll. De vet ofte hva de skal servere men har liten snøring på ingredienser og handleliste. Da er det en glede å geleide vedkommende mellom reolene og hjelpe ham med hele handlesisten.

Delikatessedisken

I et land der det blir lengre mellom ferskvarediskene er det det en glede å besøke delikatessedisken i denne butikken. Her har delikatessesjef Zarnaz med stor kunnskap og omhu full kontroll på en disk som imponerer både innholdsmessig og visuelt. Her kan kresne kunder meske seg med, skinker, spekepølser, oster, pateer og et helt fantastisk utvalg av ferske oliven. Meny på Sandvika Storsenter er faktisk den eneste butikken i Bærum som tilbyr håndskåret skinke. Ettersom IN magasinets utsendte gjerne ferierer i Italia og Frankrike kan han med hånden på hjertet uten videre kåre denne delikatessedisken til Norges beste.
- Det er klart vi er stolte av denne butikken, sier Butikksjef Martin avslutningsvis og ønsker nye og gamle kunder velkommen til en trivelig jule og nyttårshandel.

FAKTA: Meny Sandvika

• Ligger på: Sandvika Storsenter
• Adresse: Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika
• Telefonnummer: 67 52 15 00
• Web: meny.no/Finn-butikk/Meny-Sandvika-Storsenter
• Facebook: facebook.com/MenySandvikaStorsenter

 

 

Følg IN magasinet på Facebook