Hjem » Oslo »  Med fokus på god søvn hos Bedtime

Med fokus på god søvn hos Bedtime

Bedtime er en ny butikk som holder til i hjertet av sentrum. Her tilbyr de senger, sovesofaer og sengetøy av høy kvalitet, slik at du skal kunne få en god natts søvn. «Det er viktig for oss at kunder skal føle seg sett og hørt. Vi ønsker at du skal få oppfylt dine ønsker og optimalisert din søvn til det ypperste» sier Helene.

Bedtime er eneforhandler av Carpe Diem Beds i Oslo.
Bedtime er eneforhandler av Carpe Diem Beds i Oslo.

I dag er det hele 25 år siden Bedtime ble etablert. Det hele startet da Helene Årstad sin mor og far, med medisinsk bakgrunn, startet med madrasser mot helsesektoren. 
– Min mor er fysioterapeut og far er lege og sammen startet de en bedrift som produserte luftbaserte helsemadrasser, forteller Helene. 
Familiens bakgrunn og historie forteller om god kompetanse og det gjør deg som kunde litt ekstra trygg. Bedtime vet hva de snakker om. Etter mange år i madrass- og senge-bransjen bestemte de seg for å opprette en nettbutikk og senere fysisk butikk, hvor alle er hjertelig velkomne. 
– Vi ønsker at alle som er på utkikk etter sovesofa eller seng skal ha mulighet til å komme til oss og prøve, sier Helene.

Du finner den flotte Bedtimebutikken i Stortingsgaven 30. | Silke er det mest lukseriøse materialet du kan velge som sengetøy.
Du finner den flotte Bedtimebutikken i Stortingsgaven 30. | Silke er det mest lukseriøse materialet du kan velge som sengetøy.

Stort utvalg i kolleksjonen

Hele 600 m² er fylt med lekre sovesofaer og senger til enhver smak. Produktene til Bedtime skiller seg ut fra andre lignende butikker. De er ikke del av en kjede som må forholde seg til overordnede markedsstrategier, som låser dem fast til et visst produktsortiment eller brands. De syns det er mye av det samme på markedet og ønsker et litt annerledes sortiment med fokus på kvalitetssøvn. Variasjonen av produkter er stor og nøye utvalgt. Siden Bedtime er et norsk etablert selskap har de valgt å samarbeide med danske og svenske leverandører. 
– Vi ønsker produkter tilpasset den skandinaviske stilen, sier Helene.

Helene vil at kundene skal få optimale forhold for god søvn. | Zeal daybed Innovation Living.
Helene vil at kundene skal få optimale forhold for god søvn. | Zeal daybed Innovation Living.

De har også utviklet sin egen kolleksjon. Helene forteller at det begynte med bambus sengetøy som fortsatt er en av bestselgerne. Bedtime var en av de første som solgte bambus sengetøy i Norge.
– Sengetøy i bambusviskose er fint for sensitiv hud på grunn av tekstilets myke og kløefrie egenskaper. Sengetøyet har en satengaktig finish som minner om silke, men som koster en brøkdel. Men så fristet det å prøve silke sengetøy også. Silke er det mest lukseriøse materialet du kan velge. Det er silkemykt mot hud og hår og brukes mer og mer i skjønnhetsbransjen. Vi syns det er veldig gøy å jobbe med vår bambus- og silke-kolleksjon.
Bedtime er eneforhandler av Carpe Diem Beds i Oslo. Carpe Diem mener at sengen ikke bare skal berolige kroppen, men også sjelen. Designet er inspirert av svensk natur. Alle sengene er håndlaget med et tidløst design og uslåelig kvalitet så du kan ha sengen din livet ut.
Hilding sengene er en kolleksjon som er litt rimeligere enn Carpe Diem Beds og har litt færre valg. Hilding senger er kanskje for mange en godt bevart sengehemmelighet, men sengene finner du blant annet på Oslos hoteller som The Thief, Amerikalinjen og det nye Sommerohotellet på Solli Plass. Så der har man mulighet til å prøve sengene om man unner seg en natt på hotell.

Bedtime har blant annet valgt danske Innovation Living som sovesofaprodusent. 
– For oss er det viktigst at sovesofaen er god å sitte i og sove på, og for kundene er det ofte viktigst at sovesofaen er fin å se på. Vi anbefaler Innovation Living da de er eksperter på å kombinere topp komfort og enestående dansk design.

Sandö er Carpe Diems mest populære kontinentalseng.
Sandö er Carpe Diems mest populære kontinentalseng.

Bedtime tilbyr også en rekke interiørprodukter for å gjøre det enklere kundene å skape en hyggelig og særegen atmosfære på soverommet eller gjesterommet. Ingen rom er for små eller store, Bedtime hjelper deg å finne en praktisk og stilfull løsning. «Compact living» i små leiligheter og i storbyene stiller nye krav. Her skal gjerne soverom og stue kombineres i ett rom. Og i Fatboy sine populære sakkosekker og hengekøyer kan man slappe godt av både innendørs og utendørs.
– Vi ser at kundene er mer og mer bevisste både når det kommer til materialvalg, bærekraft og helse.

Man sover ca. en tredjedel av livet, så det er ikke rart at det er et stort fokus. Flere av Bedtime sine sovesofaer og senger har tekstiler som laget av 100% resirkulert plast, og hele kolleksjonen av Hilding sengene er Svanemerket. Helene sier at 
– Svanemerket er vanskelig å få, men enkelt å velge.

Bedtime har også et god utvalg av sovesofaer som både er gode å sitte og sove på.
Bedtime har også et god utvalg av sovesofaer som både er gode å sitte og sove på.

Både praktisk og stilfullt!

Det som er spesielt bra med Bedtime er deres ekspertise på søvnkomfort og sengevalg, i kombinasjon med utvalget av praktiske og stilfulle sovesofaer for Compact Living. Ja, for i denne butikken kan man virkelig drømme seg bort i tekstiler og materialer. Her har de klart å skape en lun og gjestfri atmosfære hvor man kan droppe innom for en titt eller en liten kaffeprat med Bedtime sitt hyggelige personale. 
– Du må aldri holde tilbake noe, hvis det er noe du lurer på, avslutter Helene med et smil.

Fakta Bedtime

Tekst: Malin Johansen | Foto: Bedtime & IN magasinet
 

Følg IN magasinet på Facebook