Hjem » Asker&Bærum »  Med fokus på et naturlig utseende

Med fokus på et naturlig utseende

Sentralt plassert i Bærumsveien 207 på Bekkestua finner vi Anettes Beauty. De er en av Bærums ledende klinikker og tilbyr både avansert hudpleie, massasje, fotpleie og rene velværebehandlinger. I tillegg gjør de det meste innen negledesign og manicure samt vippeløft og farging og forming av vipper og bryn.

Anette, Abiola Kristine og Beata ønsker deg velkommen til Anettes Beauty Clinique.
Anette, Abiola Kristine og Beata ønsker deg velkommen til Anettes Beauty Clinique.

På Bekkestua er denne salongen som en institusjon å regne. Etter 35 år i bransjen er innehaver Annette på hils med de fleste 
kundene og sammen med Abiola og Beata driver hun en flott salong preget av mye latter og et kjempegodt kollegialt samhold.
Vi spør Innehaver Anette om hva som er de mest populære behandlingene nå om dagen.
– Vi har ekstremt mye vippeløft og farg/form av vipper og bryn, og stor pågang på såkalte velværebehandlinger, og da spesielt «red carpet» behandlingen fra Babor, hvor kunden går herfra med strålende hud. Vi gir alltid «det lille ekstra» med god ansiktsmassasje og massasje rundt øyepartiet hvor vi også ofte benytter manuell lymfedrenasje for hovne øyne.

Mange spør om Dermapen

Dermapen er et gjennombrudd innen mikronålbehandling og bruker verdens mest avanserte og innovative nålehode. Dermapen glir over huden med korte nåler og skaper millioner av kanaler og er opp til 104% raskere enn andre mikronål-systemer på markedet. Disse kanalene kan absorbere opptil 80% flere næringsstoffer som trenger dypt ned i huden. Ved å skape mikroskopiske hull bidrar denne behandlingen til at hudens naturlige reprasjonsrespons igangsettes. Denne prosessen stimulerer til økt kollagen og elastin som igjen bidrar til en jevnere og glattere hud. Dermapenbehandlingen kan også utføres på ansikt og kropp samt behandle arr og strekkmerker. Klinikken tilpasser behandlingen etter dine behov og kombinerer ofte Dermapen med mesoterapi med ledlys, og kjemisk peeling for best resultat. Dermapen er det mest avanserte mikronål systemet tilgjengelig på markedet. Selve mikronålbehandlingen kan ta under 10 min, resten er bare velvære. Ifølge Anette er det bare å lene seg tilbake, slappe av og nyte resultatet!

Gode hudprodukter

Hudpleie er viktig. Svært få bestrider den positive effekten av daglig rens og fukt. Ei heller det faktum at skikkelige hudprodukter har en mer nærende og dypt-pleiende virkning enn en vanlig krem. Utfordringen er hvilket produkt man skal velge. Det finnes et vell av varianter; rettet mot rynker, tørr hud, sensibel hud – for å nevne noe. Den enkeltes behov kan dessuten være sammensatte, og svaret på hvilken pleie man trenger varierer. En krem om morgenen og en om kvelden? Et annet til vår og vinter? Ikke alltid så lett for kundene å orientere seg.
– Det å finne riktige hudprodukter til kunden er vi veldig gode på, forsikrer Anette.
– Vi har også produkter mot rosacea og perioral dermatitt. Her anbefaler vi ofte Elixir som er utviklet av 2 norske hudleger. Ellers anbefaler vi ofte Dr. Bador pro som består av en rekke avanserte konsentrater/serumer der vi i hvert enkelt tilfelle kan finne konsentrater tilpasset enhver hudtilstand. En av Anettes favorittkremer er collagen kremen fra Dr. Babor pro den inneholder egf peptider, det vil si vekstfaktorer som strammer og binder overhud og underhud sammen i tillegg inneholder den frysetørket collagen som gir en umiddelbar opp strammende effekt.

Til venstre: Babor’s påskekalender gir deg en spennende overraskelse hver dag frem til påskeaften. En flott gave til deg selv eller noen du er glad i. | Til høyre: Beata med Ice Cream Repair fra Eseption. En deilig kjølende og forfriskende krem. Denne er super å bruke som aftersun nattkrem hele sommeren da den reparerer og er innflamatorisk
Til venstre: Babor’s påskekalender gir deg en spennende overraskelse hver dag frem til påskeaften. En flott gave til deg selv eller noen du er glad i. | Til høyre: Beata med Ice Cream Repair fra Eseption. En deilig kjølende og forfriskende krem. Denne er super å bruke som aftersun nattkrem hele sommeren da den reparerer og er innflamatorisk

Vipper og bryn

Enten du trenger hjelp med hudproblemer, ønsker å utsette hudens aldring, eller en velværebehandling med nydelig massasje har Anettes Beauty mange alternativer. I tillegg har de spesialisert seg på vipper og bryn med brynstyling. Alle jentene er utdannet på Cidesco godkjente skoler og har lang erfaring, noe som gir trygghet til kundene.

Vil du jobbe som hudterapaut?

– Vi brenner» alle for yrket vårt, men jeg ser at jeg må bruke mer og mer tid ute i butikken, forteller Anette.
– I perioder har vi så stor pågang med kunder at vi nå er på jakt etter en dyktig hudterapeut til å utføre behandlinger og til å hjelpe til ute i butikken. Så om du har lyst på en spennende jobb i et herlig miljø er det bare å ta kontakt.
Anette «blunker litt» og sier hun alltid har hatt et motto: «riktig krem til riktig hud»! Anettes Beauty ønsker alle hjertelig velkommen innom for en prat om hva de kan tilby.

Om Anettes Beauty Clinique

Tekst & foto: Stein O. Kaasa
 

Følg IN magasinet på Facebook