Hjem » Oslo »  Med fokus på et naturlig utseende

Med fokus på et naturlig utseende

Sentralt plassert i Vækerøveien 210 på Røa finner vi Røa hud. Røa hud er en av byens ledende klinikker innenfor sine fagområder og tilbyr både avansert hudpleie, fotterapi og rene velværebehandlinger.

Dermapen er en av de mest populære behandlingene hos Røa hud. Dette er en avansert form for microneedling – hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.

– Vi i skiller oss nok ut fra det fleste andre klinikker ved at vi har erklært oss for Botox og fillerfri sone, sier Innehaver Marianne Sletteng.
– Alle våre behandlinger handler om ulike former for stimulering som fremmer cellevekst og egenproduksjon av hud. Hos oss har vi fokus på et naturlig utseende, og ønsker derfor egentlig bare å hjelpe våre kunder til å bli en bedre versjon av seg selv.
Med alderen mister vi kollagen, elastin i huden, og huden blir slapp og man opplever ofte volumtap og sig i ansiktet. Marianne har lang erfaring innenfor en rekke behandlingsmetoder.
– Jeg vil si det er risikabelt å gå til ufaglærte folk for å få behandlinger kun fagfolk skal utføre! Helsepersonell med medisinsk og helsefaglig bakgrunn har evnen til å vurdere pasientene på forhånd.

Marianne Sletting og Heidi Bjørnholt ønsker nye og gamle pasienter velkommen til en trygg behandling.

Dermapen

– Hva er de mest populære behandlingene nå om dagen?
– Veldig mange ringer og spør om behandling med Dermapen.
Dermapen er en avansert form for microneedling – hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.
– Vi bruker Dermapen til å lage mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene vil frakte næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Ved å lage mikroskopiske hull i huden lurer man hudens celler til å tro at det har oppstått en skade.
Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekstfaktorer, slik at kollagen produksjonen øker og huden fornyes. Dermapen har også vist seg å være svært effektiv på store porer og oppstramming av det øverste laget av huden. Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere er behandling med Dermapen både mer skånsomt og mindre smertefullt. Den har engangsnåler og er dermed helt steril. Pennen har en kraftig motor som gjør at behandlingen kan gjennomføres meget effektivt. Lengden på nålen kan også justeres slik at behandlingen virker dypere etter behov. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt og hals, men er også veldig effektiv på arr, sår og strekkmerker.

Heidi Bjørnholt har jobbet i 10 år på Røa hud og er Autorisert fotterapeut.

Autorisert fotterapeut

Heidi Bjørnholt har jobbet i 10 år på Røa hud og er Autorisert fotterapeut. Hun har solid kompetanse på fottøy, gangmønster og sykdommer som har innvirkning på føttene og kroppens bevegelsesapparat. Fotterapeuten jobber med å behandle og forebygge lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler og en av fotterapeutens viktigste oppgaver nettopp er å finne årsaken til fotproblemene.
– Jeg oppdaget ganske nylig en mistenkelig føflekk på foten til en kunde, forteller Heidi. 
– Kunden mente at det sikkert ikke var noe farlig, men heldigvis fikk jeg overtalt kunden til å oppsøke lege. Det viste seg å være en ondartet kreft i føflekken! Det gikk heldigvis bra med denne kunden, men det viser bare hvor viktig det er at vi i motsetning til fotpleiere har skikkelig medisinsk kompetanse. 
Ettersom mange av oss ikke vet forskjellen på disse profesjonene gir Heidi oss avslutningsvis en liten forelesning om dette.
– Har du friske føtter som bare trenger litt stell og pleie er fotpleie behandlingen for deg. En fotpleier kan gi fotbad, fjerne hard hud, klippe negler, og stelle neglebånd. Fotterapi derimot, er en behandling for deg som ønsker å løse eller forebygge medisinske problemer som for eksempel liktorn, inngrodde negler, fotvorter, sopp i hud og negl eller har sykdommer som revmatisme eller diabetes.
Når det gjelder inngrodde negler tilbyr Røa hud en revolusjonerende metode der de etser bort siste rest av roten med fenolsyre slik at den ikke gror ut igjen. Dette gir varig resultat. Klinikken kommer for øvrig til å styrke sitt tilbud på fotterapi kraftig, ettersom Marianne i disse tider er i ferd med å fullføre utdannelsen som fotterapeut. Røa hud har også en ansvarlig lege som godkjenner all behandling og har det medisinske overoppsynet med klinikken. Det er også legen som utfører den nevnte operasjonen av inngrodde tånegler.
- Her hos oss kan vi tilby den tryggheten alle søker i forhold til behandlingene, forsikrer Marianne.
Velkommen til Røa hud.

FAKTA: Røa hud


Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Stein Olav Kåsa & Røa hud 
 

Følg IN magasinet på Facebook