Hjem » Oslo »  Martin Whatson hos OsloNowhere

Martin Whatson hos OsloNowhere

Martin Whatson har de siste årene stått frem som en av Norges mest interessante og nyskapende kunstnere innenfor stensilarbeider og streetart.

Gallerist Jonas Leborg fra OsloNowhere har lenge jobbet for å arrangere en utstilling med Whatson her i Oslo, og fra 19.september bør alle kunstinteresserte ta turen til Shoot Gallery på Frogner. 
– Det er stor glede å få presentere Martin Whatson på hjemmebane her på Frogner, forteller Jonas Leborg.
Martin er en av våre mest toneangivende kunstnere innenfor streetart. Ikke bare her hjemme, men også internasjonalt har samlere og gallerister begynt å få opp øynene for verkene hans. Faktisk skulle han ha hatt en stor salgsutstilling i Tokyo, men pga dagens situasjon med reiserestriksjoner måtte han holde seg hjemme. Verkene hans er virkelig i ferd med å ta av internasjonalt så det kan bli en god stund til han stiller ut her hjemme. Dette er en utstilling alle kunstinteresserte burde få med seg.

Om Martin Whatson

Martin Whatson (f. 1984) har sin utdannelse fra Westerdals hvor han studerte kunst og grafisk design. Under denne tiden ble han interessert i grafiske stensilarbeider som senere er blitt kjent som Street Art.
Whatson ser vakre og interessante detaljer i det andre vil oppfatte det som visuell støy. Han har ofte en humoristisk undertone i sine arbeider som gjerne gjenspeiler problematikken med å utføre gatekunst i det offentlige rom. Du kan se hans verker hos OsloNowhere fremover.

FAKTA: OsloNowhere.com

• Adresse: Frognerveien 30 C, 0263 Oslo
• Nettgalleri: OsloNowhere.com
• Facebook: facebook.com/OsloNowhere
• Instagram: instagram.com/oslonowhere
• Epost: hello@oslonowhere.com
• Tlf: 923 76 7428

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Oslo Nowhere / Fredrik Bornø Haukebø
 

Følg IN magasinet på Facebook