Hjem » Asker&Bærum »  Liten butikk, som rommer mye

Liten butikk, som rommer mye

Rema 1000 på Bærums Verk er en liten og koselig butikk som ligger idyllisk til i Elvegangen. Høsten er over oss for fullt og butikken stiller med velfylte disker og kunnskapsrike fagfolk som står klare med gode råd og tips til å gi kundene inspirasjonen, og hjelpen de trenger for å få en vellykket høst i matveien.

Høst er tid for lam som er en av Norges beste råvarer. Hos Rema 1000 leveres lam av Lofoten-Lam og Nordfjord kjøtt.

– Kunnskapsrike ansatte og høy fokus på service er kanskje det som skiller oss fra mange andre butikker, forteller butikksjef Thomas Westvold.
43 åringen fra Bærum har gått gradene i dagligvaren siden han var 16 år og har de siste 8 årene jobbet som butikksjef. De tre siste årene har han drevet butikken på Bærums Verk. Det hjelper ikke å ha bare lave priser. Skal du har fornøyde kunder kreves det mer enn det.
– Hos oss har vi alltid tid til å si hei og slå av en liten prat. Vi har mange stamkunder og vi tror at noe av grunnen til det er at vi møter kunden med et smil og gir god personlig service. Her får du matvarer av ypperste kvalitet til faste lave priser hele året. Hos oss får kundene akkurat det de ønsker. Er det noe vi ikke har så bestiller vi gjerne så lenge det er i sesong. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra kundene på det gode og brede utvalget vi har på tross av at vi er en ganske liten butikk.

Høst er tid for lam

Nå på høsten går det selvsagt mye lam.
– Vi er så heldige at vi kan tilby lammekjøtt fra to fantastiske leverandører. Lofoten-Lam og Nordfjord kjøtt, forteller Thomas.

Det bratte og ulendte terrenget i Lofoten gjør at dyrene får brukt musklene på en helt annen måte. Dette gir kjøttet en særegen tekstur med fine fettmarmoreringer. Dette gir Lofoten-lam en unik mørhet og særegen smak.
– Også må jeg trekke frem den sous-vide stekte lammeskanken fra Nordfjord kjøtt. Lammeskank er den nederste delen av lammelåret og blir utrolig mør når den stekes i sous-vide . Den fyldige lammeskanken sammen med Remas egen potetpuré, bakt hvitløk og bakte tomater, er noe vi virkelig anbefaler kundene å prøve.

Ta turen til butikken selv. De fleste noe kunder blir overasket over at en så liten butikk rommer så mye, både av kunnskap og varer.
– Velkommen skal dere være!

FAKTA: REMA 1000 Bærums Verk

• Adresse: Elvegangen 7, 1353 Bærums Verk
• Tlf: 67 80 00 02
• Tjenester: Har post i butikk
• Web: rema.no
• Facebook: facebook.com/rema1000baerumsverk
• Instagram: instagram.com/rema1000

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook