Hjem » Asker&Bærum »  Lang erfaring gir trygghet for pasientene

Lang erfaring gir trygghet for pasientene

Få ting er vel så viktig som å velge riktig kirurg når man skal legge seg under kniven. Hos Bærum Plastikkirurgi finner du tre av Norges mest erfarne plastikkirurger, i tillegg til et team av dyktige sykepleiere som sørger for at du blir tatt hånd om både før, under og etter operasjonen. Her kan du med andre ord være trygg på at du er i de aller beste hender.

Vurderer du plastisk kirurgi er det viktig at du går til en kirurg som virkelig kan faget. De tre kirurgene hos Bærum Plastikkirurgi, dr. Jarl Bunæs, dr. Robby Roarsen og dr. Øyvind Borch Bugge, er blant Norges ledende kirurger innen ansikts- og kroppskirurgi. Alle tre har lang erfaring innen sine respektive fag og har operert en lang rekke fornøyde pasienter.
Bærum Plastikkirurgi holder til i hyggelige lokaler i et sjarmerende trehus i Løkkeåsveien i Sandvika. Innenfor dørene er det en avslappet atmosfære med lite som minner om sterile sykehuskorridorer. 
– Vårt motto er «Velkommen hjem til oss» og vi ønsker at klinikken skal være lun og varm. Det eneste som ser ut som et sykehus er operasjonsavdelingen og behandlingsrommene, sier daglig leder Johanne Lexau med et smil.
Klinikken er sykehusgodkjent og ISO sertifisert. Dermed kan man også overnatte her etter en operasjon ved behov. 
– Vi tilbyr behandlinger fra topp til tå, fra hudbehandlinger med kremprogrammer og øyelokksoperasjoner til total bodylift. Dermed har vi pasienter i alle aldersgrupper, fra unge med akne til godt voksne som ønsker å bli kvitt rynker og heng. Vårt mål er at du skal bli en bedre versjon av deg selv. Du skal ikke nødvendigvis se ut som en 20-åring når du er 50, men som en flott 50-åring.

Samarbeid med Bugge Plastikkirurgi

Bærum Plastikkirurgi ble i sin tid startet av dr. Bunæs og hans kone, først under navnet Klinikk Granfoss og senere Klinikk Bunæs. – Det er 34 år siden vi startet den første klinikken og i 1998 åpnet vi her i Sandvika i vår nybygde klinikk. De siste årene har dr. Roarsen og jeg drevet klinikken sammen. For ti år siden solgte vi klinikken til Volvat, men vi ønsket etter hvert å starte for oss selv. Nå er det fem år siden vi startet opp som Bærum Plastikkirurgi. Vi har dessuten inngått et samarbeid med Bugge Plastikkirurgi og dr. Øyvind Borch Bugge har flyttet hit til klinikken. Han er en av få i Norge som gjør total bodylift med fantastiske resultater og er etter min mening den beste i Norge innen sitt felt, sier. dr. Bunæs.
Dr. Bunæs er en av de som har bygget opp ansiktskirurgien i Norge og har dermed en erfaring få kan konkurrere med her til lands. Klinikken var også en av de første i Europa som begynte å kombinere kirurgi med hudbehandlinger, noe de har holdt en rekke kurs og foredrag om for kollegaer i både inn- og utland. 
– Kirurgi er bare halve jobben. For en sunn og frisk hud trenger også huden behandling. Vi begynte å bruke kremprogrammene til dr. Obagi allerede i 1992. Dette er det eneste hudprogrammet som faktisk gjør noe med huden din, forteller han. 
Helt siden starten av karrieren som øre-nese-hals lege har dr. Bunæs vært spesielt interessert i neser og i løpet av karrieren har han operert nærmere 20 000 neser noe som nok nærmer seg rekord også på verdensbasis. Nå begynner han å nærme seg pensjonsalder, men røper at han ikke har planer om å gi seg helt enda.

Sertifisert ansiktskirurg

Også dr. Roarsen har bakgrunn som spesialist innen øre-nese-hals. Han er dessuten en av bare to kirurger i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg med tittelen Board Certified Plastic Surgeon. Det er en omfattende sertifiseringsprosess etter den amerikanske standarden og viser at man er en del av den seriøse delen av bransjen. Dr. Roarsen er en av Norges mest anerkjente kirurger innen ansiktskirurgi og ved klinikken opererer han både ansikt og neser.
Nå har klinikken dessuten fått inn dr. Øyvind Borch Bugge som tidligere har drevet Bugge Plastikkirurgi i Kirkeveien i Oslo. Han er både plastikkirurg, ansikt og øre-nese-hals lege, og kan skilte med lang erfaring. 
– Jeg har vært her ved klinikken deltid i noen år og for litt over et år siden flyttet jeg hit på fulltid, forteller han. 
– Siden huset er bygget som en klinikk er logistikken mye bedre, i tillegg er det utrolig hyggelig med kollegaer som man kan diskutere ting med.
Ved siden av bodylifts og bukplastikker gjør dr. Bugge også mye fettsuginger og brystoperasjoner. Han har dessuten vært spesialisert ansiktskirurg i 25 år bl.a. med rekonstruksjoner i ansiktsområdet samt rekonstruksjon etter ansiktslammelser. Når IN magasinet er på besøk ved klinikken får vi se en rekke bildeeksempler på hvor stor forskjell en bodylift faktisk gjør. I tillegg viser han også flere eksempler på mindre vellykkede operasjoner utført av mindre seriøse aktører i bransjen. Han har nemlig en god del pasienter som kommer til han for å få rettet opp operasjoner de har fått utført andre steder hvor resultatet ikke har blitt bra. 
– Det er mye vanskeligere å operere noen for andre gang enn for første, og det kan være vanskelig å rette opp et dårlig resultat. Derfor er det utrolig viktig at man velger en dyktig og erfaren kirurg i første omgang. Undersøk litt om kirurgens bakgrunn og erfaring, og se an hvordan du føler konsultasjonen på forhånd går!

FAKTA: Bærum og Bugge Plastikkirurgi

• Adresse: Løkkeåsveien 3, 1337 Sandvika
• Web: www.baerumplastikkirurgi.no
• Facebook: www.facebook.com/baerumplastikkirurgi
• Instagram: www.instagram.com/buggeogbaerumplastikkirurgi
• Epost: post@baerumplastikkirurgi.no
• Tlf: 67 53 00 00
• Åpningstider: Mandag - torsdag: 08.30 til 16.00 og fredag: 08.30 til 14.00
• Dr. Bugge er en del av Bærum plastikkirurgi.
• Web: www.buggeplastikkirurgi.no
• Facebook: www.facebook.com/BuggePlastikkirurgi
• Epost: post@buggeplastikkirurgi.no
• Tlf: 41 44 44 44

Tekst & foto: Mona Gullstein