Hjem » Asker&Bærum »  Kystperlen Son Spa

Kystperlen Son Spa

Som andre trassige båtfolk nekter jeg ofte å innse at regn, sludd! Og hissig nordvest kan legge en kraftig demper på lykkefølelsen i kabinen. Så ille har det vært til tider at det har vært mumling om salg av båt og tre uker på «Granka». Etter en uke med møkkavær og surmuling i fjor fant jeg på følgende genistrek. Tre dager til ende på Son Spa med «Full pakke». 

Dette var såpass vellykket at hele familien inkludert kapteinen var unisone i sitt ønske om å gjenta fjorårets suksess. Son Spa ligger i helt fantastiske omgivelser i Sonskilen. Her er det svaberg og strender på alle kanter, og hotellet ligger en liten spasertur fra Son, som alltid lokker med restauranter, gallerier, småbutikker og en herlig sørlandsstemning.

SUP i Son

Nytt av året er samarbeidet med den eksentriske klassiske pianisten Aksel Kolstad. Foruten pianoet er en av han store lidenskaper SUP, eller Stand Up Padling. Aksel tar deg med en uforglemmelige naturopplevelser i Sons skjærgård. De som ønsker det kan få popupkonsert med et glass champagne i etterkant, dette er nemlig Aksel Kolstads signaturmeny. I år var juni historisk varm, og vi tilbrakte mye tid i uteområdene. Det er fantastisk avslappende å nyte livet halvveis liggende på en spastol, mens du nipper til en iskald rosevin. Maten er også storartet. Den nye kjøkkensjefen Anders Finnerup lover bort et høykvalitets sesongbasert kjøkken som nå på sommeren er sentrert rundt skalldyr. Son Spa har i sommer får et splitter nytt utekjøkken så maten blir laget ute. Kort oppsummert; Beliggenheten, maten, servicen, Fantastiske spabehandlinger, sommerkonsertene og «afterbeach» med DJ og herlig loungestemning på lørdager, og champagnelunsj på søndag. Hele opplevelsen er helt storartet!
Vi kommer tilbake til neste år!

FAKTA: Son Spa

  • Adresse: Hollandvn. 30, 1555 Son
  • Web: sonspa.no
  • Facebook.com/sonspa
  • Instagram.com/son_spa
  • Epost: info@sonspa.no 
  • Tlf: 64 98 48 00
  • Fasiliteter: Parkering, gratis internett-tilgang (Wi-Fi), basseng strand
  • Annen informasjon: Gratis frokost, kjæledyr er tillatt, forretningssenter med Wi-Fi, TV, røykfrie rom, suiter og familierom

Tekst: Stein O Kaasa | Foto: Son Spa & Stein O Kaasa

Følg IN magasinet på Facebook