Hjem » Oslo »  Kvalitetstepper

Kvalitetstepper

Eva Rødseth er 3. generasjons teppehandler med butikk i Bygdøy allé 65.

Fra sitt hyggelige lokale med inngang i Thomas Heftyes gate selger hun kvalitetstepper fra hele verden. Utvalget er variert fra kelimer og vevde tepper til klassiske og moderne tepper, og tepper som kan bestilles etter mål. 
– Etter mange år med minimalisme og tekstiler i grått, sort og beige er trenden at også farger er på vei tilbake i interiøret. Det er også hyggelig at mange har fått øynene opp for kelimer som ikke bare er vakre i rommet, men også er veldig hyggelig priset, forteller Eva Rødseth.
– Nettopp i disse dager er det ankommet et stort parti med nye tepper og kelimer. Det er alltid spennende å pakke ut selv om alt er håndplukket av meg selv, sier Eva.

– Etter mer enn 40 år i teppeverdenen er det viktigste for meg at kunden ender opp med et teppe som gir glede i mange år, og at de føler at de har fått god service og de råd de ønsker.
Skal du gå til innkjøp av et godt teppe bør ikke noe være overlatt til tilfeldighetene. Å ta tepper på hjemlån for å se om det passer med resten av interiøret er en selvfølge. Butikken besørger også en rekke tjenester som vask, restaurering og taksering. Kaffen var forresten god også!

På grunn av koronaviruset kan det være at butikken er stengt i perioder, men ring gjerne så kan dere gjøre en avtale om møte butikken kan nås på 932 41 942 eller tepper@roedseth.com.